Foto: 62 gadus vecā Žanna Dubska fanus izklaidē ar kailfoto

Foto: 62 gadus vecā Žanna Dubska fanus izklaidē ar kailfoto
Foto: instagram.com/zannadubska

Vasaras saulgriežos pazīstamā stiliste Žanna Dubska par prieku kuplajam atbalstītāju pulkam sociālajos tīklos publicējusi erotisku fotogrāfiju. Bildītē, kas tapusi pludmalē, Žanna tikusi iemūžināta pavisam plikiņa.



Žanna Dubska allaž sabiedrību pārsteigusi ne tikai ar drosmīgiem padomiem, kā baudīt vitalitātes pilnu dzīvi, bet arī devusi iespēju ielūkoties savā privātajā dzīvē un nav vairījusies runāt arī par seksualitāti.

Vasaras saulgriežu pilnbriedā 62 gadus vecā modes un stila eksperte savā ”Instagram” foto blogā publicējusi bildīti, kas zibenīgi izpelnījusies atbalstītāju uzmanību.

Momentuzņēmumā Žanna redzama kā no mātes miesām nākusi, un tas tapis pludmalē Mazirbē, kur viņa ierasti iecienījusi baudīt atpūtu vasarā.

Kā uzsvēri Žanna, Saulgriežu laikā viņa izjūt daudz spēcīgāku piederību savai zemei un savai tautai.

”Simtiem gadu pirms manis senči devās saulē un sūtīja tai savu mīlestību un cerības. Viņi arī skrēja rīta rasā, vāca zālītes un pina vainagus.

Ļaudis negāja gulēt, jo bija svarīgi atrast papardes ziedu. Tas ziedēja tikai naktī, un to vajadzēja meklēt divatā,” vasaras saulgriežu rituālus raksturo Dubska.
“Vakar “Google” lasīju, ka šīs erotiskās tradīcijas mūsdienās latvieši vairs nepiekopj un ka vasaras saulgriežu naktī mežā ir grūti satikt mīlētāju pārus,” viņa teic.

Kā aizdomājusies Žanna, iespējams, tas tādēļ, ka krities cilvēku libido.

Foto: Instagram



Avots