Foto: Skandalozais reperis Morgenšterns kopā ar mīļoto sievieti fotografējas kaili

Foto: Skandalozais reperis Morgenšterns kopā ar mīļoto sievieti fotografējas kaili
Foto: instagram.com/influesii

Skandalozais Krievijas reperis Morgenšterns vietnē “Instagram” publicējis pikantu kailfoto sēriju kopā ar savu draudzeni.



Cietā, akmeņainā kontinentālā garoza mūsu planētu ir segusi jau miljardiem gadu, tiesa, tikai neliela daļa mūsdienu Zemes garozas ir tik sena. Cik tieši miljardus gadu sena tā ir, pateikt nav viegli. Lai aplēstu kontinentu vecumu, zinātnieki izpētīja akmeņos iesprostoto seno ķimikāliju sabrukuma līmeni. Parasti šīs ķimikālijas atrodas karbonātu minerālos okeāna dzīlēs. Tiesa, tos ir ļoti grūti atrast, kā arī tie reti ir analizējamā stāvoklī.

Tagad zinātnieku komanda ir izgudrojusi jaunu veidu, kā datēt seno Zemes garozas minerālus. Jaunākajā pētījumā zinātnieki raksta, ka kontinentu vecums ir par pusmiljardu gadu lielāks, nekā uzskatīts iepriekš.

23 gadus vecais Morgenšterns un viņa 21 gadu vecā mīļotā Dilāra Zinatuļina piedalījās kopīgā fotosesijā, kurā abi pozēja kaili. Fotogrāfijas abi publicēja savos “Instagram” kontos.

“Es vienmēr ņemu pašu labāko. Tas attiecas arī uz sievietēm. Neesiet skaudīgi. Kaut arī nē, tomēr esiet skaudīgi,” pie fotogrāfijām rakstīja reperis.

Komentētāji uz abu fotogrāfijām reaģēja dažādi – vieni tās dēvēja par skaistām, kamēr uz citiem tās iespaidu neatstāja.

Morgenšterns ar mīļoto satiekas vairāk nekā trīs gadus. 2019. gadā reperis Zinatuļinai piedāvāja atvērtas attiecības, taču viņa nepiekrita, kā rezultātā abi uz laiku pašķīrās. Tomēr pagājušā gada novembrī viņi atjaunoja attiecības.

Nesenajā Zinatuļinas dzimšanas dienā reperis viņai uzdāvināja piecus miljonus rubļu (56 100 eiro), ko ieguldīt sevī un visā, kas viņai nepieciešams, kā arī sarkanu “Range Rover” markas automašīnu.



Avots