Foto (5): Skotijas salā atrasto 11 metrus garo skeletu daudzi uzskata par Lohnesa ezera briesmoni

Foto: twitter.com/PollyRose91

Sociālajā tīklā “Twitter” popularitāti iemantojušas fotogrāfijas, kurās redzams milzīgas būtnes skelets. Tās radījušas jaunas sazvērestības teorija par to, ka skelets pieder slavenajam Lohnesa ezera briesmonim.



Nesen “Twitter” lietotājas PollyRose91 māsa pārcēlās uz Skotijas salu Dienvid Uistu (South Uist). Drīz vien prieks par jauno mājvietu un apkārtni pārvērtās par šausmām. Kāda ierasta rīta pastaiga ar suni sievietei beidzās ar briesmīgu atklājumu. Smiltīs tika atrasti milzīga izmēra kauli.

“Mana māsa nesen pārcēlās uz Saut Uist un atrada šādu skeletu. Vai kāds var palīdzēt noskaidrot, kas tas ir? Zelta retrīvers kalpo kā salīdzinājums,” rakstīja PollyRose91.

Mirstīgās atliekas krastā tika izskalotas 2020.gada martā, tāpēc visiem salas iedzīvotājiem nebija laika tās izpētīt. Neskatoties uz to, ka skelets tur atrodas jau vairāk nekā gadu, spriežot pēc komentāriem, atliekas joprojām nepatīkami smako.

“Nesen es pirmo reizi devos to apskatīt. Gara “konstrukcija”, kas sasniedz 11 metrus. Uz kauliem joprojām atrodama miesa, tāpēc tā smird,” norādīja Uist Sea Tours.

“SMASS apstiprina, ka tās ir kašalota tēviņa paliekas, kas krastā tika izskalotas 2020.gad martā,” komentēja Pegia Selmera.



Avots