Mantas par velti mantu portālā atdodmantas.lv

Mantas par velti mantu portālā atdodmantas.lv
Foto: publicitātes foto

Latvijā lielu popularitāti ieguvušais jaunais bezmaksas mantu sludinājumu portāls www.atdodmantas.lv turpina uzsākto misiju palīdzēt cilvēkiem viegli, ātri un ērti atbrīvoties no sev vairs nederīgām, bet labām mantām, tādējādi dodot iespēju šīs mantas iegūt cilvēkiem, kuriem tās kā reiz ļoti nepieciešamas.



Kā darbojas atdodmantas.lv

Portāla pamatfunkcija ir mantu atdošana. Jebkurš var ievietot bezmaksas sludinājumu ar lietām, no kurām vēlās atbrīvoties un jebkurš, kuram tās būtu noderīgas, var pieteikties, sazinoties ar atdodamās mantas īpašnieku un iegūt tās sev.

Portālā reģistrēšanās un sludinājumu ievietošana ir bez maksas. Sludinājumi portālā ir aktīvi tik ilgi, kamēr manta ir pieejama. Savukārt, iegūstot pieeju kontaktinformācijai, ir iespējama ātra un ērta saziņa ar kārotās mantas atdevējiem.

Kas ir atdodmantas.lv

Atdodmantas.lv ir pirmais un vienīgais šāda veida sludinājumu portāls Latvijā, kurā visas mantas tiek atdotas par velti un nekas netiek ne pirkts, ne pārdots.

Ieguvēji ir abas puses – gan mantu atdevēji, jo atbrīvo savās mājās, birojos, garāžās utt. vietu jaunām lietām, gan mantu saņēmēji, jo iegūst to, kas nepieciešams. Tādējādi iespējams tikt pie mēbelēm, sadzīves tehnikas, grāmatām, istabas augiem un daudz kā cita laba. Portālā ik dienu tiek ievietotas dažādu kategoriju mantas.

Svarīgi zināt, ka Atdodmantas.lv nav pirkšanas/pārdošanas portāls. Atdodmantas.lv ir sludinājumu izvietošanas platforma. Portāls nav starpnieks mantu atdošanas darījumiem. Katrai mantai, kura tiek izvietota, ir savs īpašnieks.

Kāpēc tika radīts portāls atdodmantas.lv

Nav noslēpums, ka daudzi nevēlas publiski izlikt sociālajos tīklos to, ko ir vai būtu gatavi atdot par velti un arī otrādi – daudzi kautrējas pieteikties lietām, kuras citi atdod par brīvu. Portāla priekšrocība ir tā, ka to var darīt anonīmi, ērti un ātri.

Ievietojot mantas, no kurām vēlaties viegli, ātri un ērti atbrīvoties, jūs varat norādīt sev ērtāko saziņas veidu kā vēlaties komunicēt ar mantu paņēmēju.

Ikviens ir aicināts ievietot mantas portālā , kā arī ikviens ir laipni aicināts pieteikties uz sev nepieciešamajām lietām, kuras te ir atrodamas!

Ķer ciet un paspēj pirmais, vai dod savām mantām otru dzīvi!

Viegli atdot, viegli sameklēt!



Avots