Video: Kašers drīz precēsies

Foto: ekrānšāviņš no video

Multimākslinieks Kaspars Blūms -Blūmanis jeb Kašers kopā ar mīļoto vīrieti Jāni Miņinu gatavojas dzīves lielajam notikumam – kāzām. Kanāla STV pirmā! šovā “Slavenības. Bez filtra” pāris izvēlējās kāzu gredzenus.



Gatavošanās kāzām iesākusies ar svarģu uzdevumu – lalības gredzenu izvēli. Kašers atklāj, ka pārim ir skaidra vīzija par to, kā gredzeniem būtu jāizskatās.

Kā atklāj Kašers, gatavojoties bildinājumam, viņš bija pats izveidojis saderināšanās gredzenu dizainu un radusies ideja, ka laulību gredzeni varētu tos papildināt, veidojot bezgalības simbolu.

“Man jau tas stāsts bija galvā. Pēc tam es Jānim izstāstīju, viņam ļoti, ļoti patika. Šis gredzens, ko šobrīd gatavos ir turpinājums jau šim te saderināšanās gredzenam,” atklāj Kašers.

au vēstīts, ka Kašers iecerētā roku lūdza 202. gada jūnijā un soctīklos tika publicēts iespaidīgs video par abu saderināšanos.

Video redzams, kā Kašers bildina Jāni un viņš piekrīt. Notikums nosvinēts tuvāko draugu lokā. Instagram redzams, ka video noskatīts vairāk nekā 20 000 reižu.

Uz jautājumu, kā Kašers iepazina Jāni, multimākslinieks atbildēja: “Instagram un līdzīgais humors.”



Avots