Kas tad ir Kristapa Porziņģa simpātija?

Foto: facebook.com/Laura.Vizla

Vērīgākie basketbolista Kristapa Porziņģa sekotāji pamanījuši, ka, iespējams, viņš sācis attiecības ar latviešu zeltmati vārdā Laura Vizla. Kas zināms par sportista baumoto simpātiju?



Jau vēstījam, ka Vizla iepriekš bija romantiskās attiecībās ar hiphopa apvienības “Olas” dalībnieku Žani Pavlovski – abi kādreizējie mīlnieki pat iemūžināti vienā mūzikas videoklipā.

Kā liecina internetā pieejamā informācija, 22 gadus vecā Vizla ir trenējusies mākslas vingrošanā un spēlējusi florbolu, taču pēdējos gados viņa bija “VEF” karsējmeitene.

“Es vēlos visiem atgādināt, ka ar smagu darbu un ieguldījumu – viss ir iespējams!” – kādā publiskā video izsakās Vizla.

“Kā karsējmeitenei tiešām ļoti aizrauj emocijas basketbola spēles laikā. Tīri trīspunktu metieni un žilbinoši danki” – 2015. gadā izteicās simpātiskā gaišmate.

Tāpat zināms, ka Vizla iepriekš sadarbojusies ar skandālos iepīto influenceres Elīnas Didrihsones vadīto apģērbu veikalu “Butterfly”, kas pērn nonāca VID un PTAC redzeslokā.

Runas par Vizlas un Porziņģa iespējamām attiecībām uzplauka jau pērnā gada nogalē, kad Porziņģis regulāri atzīmēja “patīk” pie jaunās sievietes publiskotajiem foto sociālajos tīklos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La (@lauravizla)

Bez dejošanas karsējkomandā Vizla ir izveidojusi arī savu solo deju un kā dejotāja uzstājusies arī kopā ar Aminatu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La (@lauravizla)



Avots