VIDEO: Pēc nezināma telefona zvana Rīgā jau mēnesi pazudusi 19 gadus vecā Vija Renāte Kozlovska

VIDEO: Pēc nezināma telefona zvana Rīgā jau mēnesi pazudusi 19 gadus vecā Vija Renāte Kozlovska
Foto: Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

Mīklainos apstākļos pie Maskavas ielas 409. nama mēneša sākumā pazuda jauna meitene. Policija viņu meklē, bet rezultāta nav. Pagājušas četras nedēļas, vēstīja raidījums “Degpunktā”.



Pagājušas četras nedēļas kopš Sarmīte pēdējo reizi redzēja savu meitu. 19 gadus vecā Vija Renāte Kozlovska savu mājokli Ķengaragā pameta plkst. 1.00 naktī. Sarmītei tagad ir grūti rādīties cilvēkos, jo acis ir aiztūkušas no raudāšanas.

Meitene bija ģērbusies tumši zilā jakā, lakādas puszābakos, zilās džinsa biksēs un gaiši brūnā džemperī.

Vija ir izsludināta meklēšanā, bet policija nav noskaidrojusi meitenes atrašanās vietu. Dienas velkas un mātei prātā zogas vissliktākās domas, jo šāda rīcība – doties ārpus mājas un nedot par sevi ziņu – nav meitenei raksturīga.

Blakus dzīvokļa kaimiņienei Ainai Vija ļoti patīk. Meitene ir jauka un pieklājīga, saka pensionāre, un jūt līdzi Sarmītes ciešanām.

Pensionāre gan nesaprot, kāpēc izmeklēšana velkas tik ilgi. Daži svarīgi fakti par 3. janvāra nakti jau ir zināmi. Meitene saņēmusi zvanu ap plkst. 1.30 naktī, uzvilkusi virsdrēbas, paņēmusi atslēgas, telefonu un izgājusi ārā. Kaimiņiene Aina pieļauj, ka zvanītājs ir bijis kāds meitenei pazīstams cilvēks un norāda, ta tonakt ārā pie mājas manīts arī kāds auto.

Mobilais telefons visu laiku atradies meitenes kabatā, un tā signālu var izsekot. Ir zināms, kam meitene zvanījusi, taču informācija par to, kas viņai pēdējais zvanījis netiek atklāta.

Ikvienam, kam ir zināms, kur atrodas Vija Renāte Kozlovska, vai kāds cits fakts, kas atvieglotu viņas atrašanu, nekavējoties zvaniet policijai pa tālruņa numuru 110.



Avots