Šobrīd brīvi pieejami visi ar NLO saistītie CIP dokumenti

Šobrīd brīvi pieejami visi ar NLO saistītie CIP dokumenti
Foto: AFP / Scanpix

Tagad katrs patiesības meklētājs var parakņāties reiz slepenos CIP dokumentos, kur aprakstīti nezināmi lidojoši objekti jeb NLO.



Vairāk nekā trīs desmitgades ilgos novērojumus un pētījumus, kas saistīti ar NLO, tagad katrs interesents varēs lejuplādēt un izpētīt. Tas viss pateicoties bezbailīgu patiesības meklētāju ieguldījumam.

Lielajā informācijas kopumā iekļautas vairāk nekā 2700 lappušu ar NLO saistītiem dokumentiem, kas izveidoti kopš 1980. gadiem.

Gadu laikā šo dokumentu radās arvien vairāk un vairāk, tāpēc CIP izveidoja cieto disku, kuru piepildīja ar šiem dokumentiem, nosaucot to par “NLO kolekciju”. 2020. gada vidū šo disku iegādājās pētnieks Džons Grīnvalds Jr., un tagad beidzot ir pabeidzis augšuplādēt tā saturu savā mājaslapā.

PDF formātā pārvērstajos dokumentos aprakstīti daudzi incidenti, kas saistīti ar noslēpumainiem objektiem un notikumiem, to skaitā dīvainu sprādzienu kādā mazā Krievijas pilsētā.

“Lai arī CIP apgalvo, ka šī ir pilnīgi visa atslepenotā kolekcija, tomēr to ir neiespējami apstiprināt. Pētījumi turpināsies, lai noskaidrotu, vai CIP slēpj vēl kādus citus dokumentus,” savā mājaslapā “The Black Vault” rakstīja Grīnvalds Jr.



Avots

Dalies: