Foto: Elizabete Hērlija publisko fotogrāfiju bez krūštura un saņem pamatīgu kritiku


TV šova “Good Morning Britain” vadītājs Pīrss Morgans tiešajā ēterā nokritizējis aktrisi un modeli Elizabeti Hērliju par viņas jaunāko fotogrāfiju, kas ir visnotaļ pikanta un ko jau atkal uzņēmis viņas 19 gadus vecais dēls.

55 gadus vecais žurnālists Pīrss Morgans komentējis savas vienaudzes aktrises un modeles Elizabetes Hērlijas (55) jaunāko sociālajos tīklos ievietoto fotogrāfiju. Hērliju pikantajā bildītē balamutīgais Morgans nodēvējis par “izslāpušu un dīvainu”, norādot, ka šādus jutekliskus attēlus parasti uzņem viņas 19 gadus vecais dēls modelis Demjens.

Pīrsa Morgana kolēģe Sūzena Rīda (50) aizstāvēja Elizabeti – apgalvojot, ka, viņasprāt, aktrise izskatās “pasakaini”. Rīda ieminējās, ka patiesībā varbūt Pīrss pats ir “izslāpis”, taču šie vārdi uz TV žurnālistu neatstāja ne mazāko iespaidu. Viņš aizvien palika pie sava, apgalvojot, ka šādas Hērlijas bildes nav pieņemamas un ierosināja aktrisei “saģērbties”.

Elizabete Hērlija regulāri sociālajos tīklos publisko jutekliskas sevis fotogrāfijas, kurās labi novērtējams viņas starojošais izskats un lieliskais augums. 2018. gadā aktrise atklāja, ka tas ir viņas dēls Demjens, kurš parasti uzņem šīs pikantās mammas bildītes.

Pirmdien Elizabetē atkal bija ķērusies pie “vecajiem trikiem” un iepozēja pāris fotogrāfijām sniegā, ar pūkaino kažociņu piesedzot vien pašas intīmākās vietas.

Nākamajā rītā TV ēterā Pīrss Morgans juteklisko “topless” fotogrāfiju komentēja sekojoši: “Jā, viņa izskatās brīnišķīgi, taču, ko tu dari, Liza? Mazliet sniega un tu tūlīt pat nomet drēbes…”

“Un kurš uzņēma fotogrāfijas? Tu teici, ka tavs 19 gadus vecais dēls uzņem fotogrāfijas? Vai tas nav dīvaini? Ko tas viss nozīmē? Mēs tādas darījumu pasaulē saucam par “izslāpušām un dīvainām”.”

Turpinot savu ierasto mīlu-ienīstu saspēli, Sūzena Rīda iebilda kolēģa kritikai: “Tu nevari saukt citus cilvēkus par izslāpušiem, ja esi nacionālajā televīzijā, raksti vismaz divas slejas un esi viesis katrā podkāstā.”

Pēc tam rīta šova vadītāji sāka diskutēt, ko tad vispār nozīmē šis jēdziens “izslāpis”, jo Pīrss apgalvoja, ka tāds neesot, kad Sūzena norādīja, ka, iespējams, viņš pats tāds ir. “Tas nozīmē izslāpis pēc uzmanības,” norādīja Sūzena. Uz ko savukārt Pīrss atbildēja ar – “Nē, nē, nē, viņi visi ir izslāpuši pēc manis!”’

Skaidrojošajā vārdnīcā teiks, ka izslāpušais nozīmē “izmisīgi gribošu kaut ko iegūt”. Tā var būt izmisīga vēlme pēc uzmanības, komplimentiem, novērtējuma, taču visbiežāk šo vārdu sarunvalodā izmanto, raksturojot pārmērīgi lielu vēlmi pēc seksa.

Pīrss paturpināja: “Skatoties uz šim bildēm, prātā nāk divas lietas. Viena – jā, viņa izskatās lieliski. Tā tas ir. Taču viņai ir 55? Aicināt 19 gadus vecu dēlu uzņemt fotogrāfijas, kurās tu izģērbies sniegā?”

Uz ko Sūzena iebilda: “Atvaino. Vai sievietēm pēc 50 gadu vecuma vairs nav atļauts atkailināt ne mazliet miesas? Tas notika ar Davinu Makolu! Par viņu sāka ņirgāties.” Sūzena atsaucās uz neseno situāciju, ko piedzīvojusi TV personība un bijusī modele, soctīklos publiskojot visnotaļ pieklājīgu foto.


“Nē, Davina tā nedarīja,” Morgans palika pie sava. “Klau, tu vari domāt, ka viņa izskatās lieliski. Taču tev ir 55 – apģērbies!”

Davina Makola savā “Instagram” publiskotajā fotogrāfijā bija ģērbusies augumam piegulošā kleitā ar dziļu šķēlumu tā sānā. Kādam no interneta “troļļiem” tas neiepatikās un viņš ierakstīja, ka TV personība esot “par vecu” šādiem tērpiem.

“Vecām pārsauļotām sievietēm vajadzētu piesegties… burvīga kleita, taču ne krunkainai, grumbainai… necienīgi novecojošai.”

53 gadus vecā TV personība atbildēja komentāru uzrakstījušajai sievietei: “Man patiešām žēl. Absolūti nekā necienīga, Sjū. Novecot ar grāciju ir krietni jautrāk,” savus vārdus viņa papildināja ar smejošu emocijikonu.