Dziedošais policists Puzikovs nāk klajā ar kādiem pārkāpumiem saskāries komandantstundas laikā

Dziedošais policists Puzikovs nāk klajā ar kādiem pārkāpumiem saskāries komandantstundas laikā

Dziedātājs Nikolajs Puzikovs, kurš ikdienā strādā par policistu Ogrē, izdevumam “Privātā Dzīve” atklāj, ka dežurē mājsēdes laikā.



“Kopš komandantstundu ieviešanas valstī esmu strādājis gan brīvdienās, gan naktīs, arī Ziemassvētkos un gadu mijā,” izdevumam atklāj Puzikovs.

Viņa darba pienākumos ietilpst ne tikai komandantstundas ievērošanas kontrole, bet arī došanās uz vietām, kur cilvēki pārkāpj pulcēšanās noteikumus.

Puzikovam nācies aizrādīt cilvēkiem par sejas masku nevilkšanu, tomēr nopietnu starpgadījumu nav bijis. “Cilvēki lielākoties ir saprotoši un ierobežojumus mēģina pieņemt. Man personīgi nav bijusi saskarsme ar agresīviem cilvēkiem. Es arī pret visiem vienmēr cenšos izturēties cilvēcīgi, ar sapratni,” saka dziedošais policists.

Atgādinām, ka naktī no piektdienas uz sestdienu un no sestdienas uz svētdienu no plkst. 22 līdz 5 valstī ir noteikts pārvietošanās aizliegums, un tā laikā tiks veikti kontroles pasākumi, lai pārbaudītu, vai iedzīvotāji to ievēro. Šajā laikā uz ielas var atrasties tikai, ja ir attaisnojošs iemesls un aizpildīts pašapliecinājums, kā arī līdzi jābūt personu apliecinošam dokumentam.



Avots