LTV laika ziņu moderatore Ramona Salmiņa: Esmu Covid-19 pozitīva!

LTV laika ziņu moderatore Ramona Salmiņa: Esmu Covid-19 pozitīva!
Foto: Instagram/ @ramona.salmina

Par inficēšanos ar Covid-19 sociālajā vietnē Instagram paziņojusi Latvijas Televīzijas (LTV) laika ziņu moderatore Ramona Salmiņa.

Salmiņa soctīklos publicējusi attēlu, kurā redzama “aiz restēm”. Kā ierakstā pie attēla atklāj Ramona, viņa šobrīd ir neplānotā un piespiedu “atvaļinājumā”.

“Foto simboliski atbilst manai šī brīža situācijai – ieslodzījumā pati savās mājās, man ir aizliegts iziet pa mājas durvīm, bet tā pat tālu netiktu, jo nav spēka! Domāju, ka Jūs jau sapratāt, par ko es runāju, bet, lai nav lieki jautājumi – esmu Covid – 19 pozitīva! Šādi nebūs ilgi, tikai uz 14 dienām (es ceru),” atklāj laika ziņu moderatore.

“Atvainojos visiem, kuriem neesmu atbildējusi uz jautājumiem, kāpēc mani vairs nevar redzēt TV un laika ziņās, nebija spēka, teikšu godīgi, pāris dienas bija diezgan slikti! Šodien pirmo dienu sāku justies mazliet labāk! Izveseļošos un būšu atpakaļ uz strīpas!” sola Salmiņa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Salmiņa (@ramona.salmina)

Tikmēr komentāru sadaļā Ramonas sekotāji vēl moderatorei ātru izveseļošanos.

Jau vēstīts, ka sestdien Latvijā atklāti 629 jauni Covid-19 gadījumi, bet 25 sasirgušie miruši, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Latvijā ar Covid-19 kopumā līdz šim saslimuši 25 675 cilvēki, no tiem 8700 pēdējās 14 dienās.

Savukārt līdz šim kopumā veikti 728 736 Covid-19 testi.

Avots