Uzzini vietu, kur sieviešu 11 orgasmi ir pēc likuma obligāti

Foto: unsplash

2007. gadā Esperantinas padomes loceklis Arimateio Dantass ierosināja vietējo likumu, saskaņā ar kuru ir pretlikumīgi vīrietim pabeigt dzimumaktu, pirms viņa sieviete ir sasniegusi orgasmu. To mēs nezinām, kas sekotu šīs prasības neizpildes gadījumā. Varam tikai iedomāties, kā dusmīga dzīvesbiedre lauž tiesas durvis un pieprasa kompensāciju. Brazīlieši jau zina orgasma nozīmi pāra attiecībās.



Orgasmi ir satriecoši, un daudziem tie ir dienas, nedēļās vai pat mēneša augstākais punkts. Mēs visi esam ieradumu upuri un dodam priekšroku drošam ceļam.Tajā pašā laikā mēs īpaši mīlam pārmaiņas. Ir noderīgi, ja tu zini, kādu baudu var sniegt sievietes dažādu ķermeņa daļu palutināšana. Sievietes ir aplaimotas ar līdz pat 11 dažādiem orgasmiem.

1. Klitorālais orgasms: 75% sieviešu sasniedz orgasmu tieši ar klitoru, jp tajā atrodas vairāk nekā 8000 nervi. Tomēr klitora bauda lielākajai daļai pāru nav ikdiena vai tiek veikta minimāli. Ar mēli vai roku var iztērēt 20-40 minūtes klitorālā orgasma sasniegšanai, kamēr klitora masieris to izdara augstākais dažās minūtēs. Vairāk smērvielu un pāru vibrators nāks palīgā mīlniekiem!

VIBRATORS PĀRIEM WE LOVE

Foto: Publicitātes foto

No. SEVEN KLITORA STIMULATORS

FOTO: Publicitātes foto

2. G-punta orgasms: ir labi pazīstams, kau gan sievietei grūti sasniedzams orgasma veids. G-punkts atrodas 2,5-8cm attālumā no maksts pamata un tāpēc nav svarīgi, lai vīrieša dzimumloceklis vai vobrators būtu liels. Vibrējošas dzimumlocekļa aproces rada uzbudinājumu seksa laikā, vibrējot tieši pareizajā vietā!

Intīmās zonas jutīgums papildus iegurņa pamatnes muskuļiem ir saistīts arī ar PC (pubococcygeus) muskuļiem, kas, tā sakot, ir svarīga orgasma muskuļu sastāvdaļa. Ja gribi noteikti zināt, kur tie atrodas, pamēģini pārtraukt čurāšanu čurājot. Tie muskuļi, ar kuriem to pārtrauc čurāšanu, ir PC-muskuļi. PC muskuļi tonusā atver sievietei pilnīgi jaunu baudas pasauli. Taču PC muskuļi sliktā formā tiek uzskatīti par vienu no sliktas tuvības cēloņiem.

Vaginālās lodes izstrādāja 20. gadsimta vidū dr. Arnold Kegel urīnpūšļa nesaturēšanas ārstēšanai. Testu grupas sievietes norādīja uz pārsteidzošu blakusparādību, ka viņu orgasmi kļuva spēcīgāki un biežāki Kegela vingrinājumu dēļ.

Maksts lodēm ir arī vēl citas pozitīvās puses:

  • palīdz samazināt PMS spriedzi un menstruālos krampjus
  • atbalsta urīnpūsli, dzemdi un taisno zarnu
  • mazina menopauzes simptomus, līdzsvaro estrogēna līmeni
  • palīdz atgūties pēc dzemdībām
  • palīdz pārvarēt seksuālās traumas

GEISHA BALLS 2 VAGINĀLĀS LODĪTES

Foto: Publicitātes foto

BEYOND AROUSED VAGINĀLĀS BUMBIŅAS

Foto: Publicitātes foto

SVAKOM NOVA VAGINĀLĀS KEGEL BUMBIŅAS

Foto: Publicitātes foto

SVAKOM ELLA VIBROOLA AR VIEDTĀLRUNA VADIBU

Foto: Publicitātes foto

Sevis un sava mīļotā palutināšanai atradīsi pārsteiguma komplektu e-veikalā.




Avots

Dalies: