Svarīgi! Pieci populārākie pārtikas produkti, kas palīdz attīrīt aknas!

Foto: ocdn.eu

Pastāstīsim par 5 dabīgiem veidiem, kā attīrīt savas aknas. Viss nemaz nav tik sarežģīti, kā varētu likties un var iztikt bez medikamentiem!



Ķiploki: Ķiplokiem piemīt antibakteriālas un antioksidantu īpašības, kuras ļoti labi kalpo jūsu aknu veselības uzlabošanai. Tās aktivē aknu veselīgos fermentus, kuri palīdz iznīcināt kaitīgās baktērijas un uzlabo jūsu imunitāti.

 

Augļi, kuru sastāvā ir C vitamīns: C vitamīnam piemīt antibakteriālas un antioksidantu īpašības, kas palīdz nostiprināt imunitāti, kā arī veicina organisma detoksikāciju.

 

 

Avokado: Avokado palīdz veikt detoksikāciju jūsu aknām. Tas izvada visus kaitīgos toksīnus un sliktāš ķīmiskās vielas ar urīna un fekāliju palīdzību.

 

 

Zaļie dārzeņi: Zaļajos dārzeņos ir vesela virkne antioksidantu, kas ir lielisks barības vielu avots jūsu aknām. Tie palīdzēs ne tikai jūsu aknām, bet arī jūsu gremošanas trakta darbībai un imunitātei.

 

Brokoļi: Tie satur sēru un lielu daudzumu antioksidantu, kas ir noderīgi aknu detoksikācijai, kā arī toksīnu un kaitīgu ķīmisko vielu izvadīšanai no organisma.




Avots