Rebekas Kohas mīļotais Moazs pirmo reizi publicē attēlu ar savu līgavu

Rebekas Kohas mīļotais Moazs pirmo reizi publicē attēlu ar savu līgavu
Rebeka pie sava ieraksta minējusi, ka pāris dosies Upurēšanas svētku brīvdienās, ko Katarā svin no 29. jūlija līdz 3. augusta vakaram. (Foto: Instagram @rebeka_koha )

Latvijas labākā svarcēlāja Rebeka Koha aizpagājušajā svētdienā pārsteidza daudzus savus tautiešus, paziņojot, ka nolēmusi pāriet islāmticībā ar visām no tā izrietošajām sekām. Jauns.lv jau pagājušajā nedēļā vēstīja, ka Rebeka pametusi Latviju devusies pie sava mīļotā uz Turciju, tomēr nu pārim, šķiet, ir jauni plāni.



Galvenais iemesls ticības maiņai bija attiecības ar savu līgavaini Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu. Tieši ar viņu kopā Turcijā savu laiku pēdējās dienas arī pavada Latvijas sportiste.

Rebeka Koha sociālajā tīklā “Instagram” regulāri publicē dažādus attēlus, kurā redzama kopā ar savu mīļoto, kamēr Moazs ievietojis vien dažus īsos stāstus ar Latvijas labāko svarcēlāju. Abi mīlnieki gan savos kontos norādījuši, ka viņu sirds pieder otram.

Tomēr pirms īsa brīža talantīgais Kataras diska metējs pirmo reizi ievietojis bildi, kurā redzams apskāvis savu līgavu Rebeku Kohu, piebilstot, ka viņa attiecību statuss ir mainīts uz visiem laikiem, jo viņš savu dzīvi pavadīs kopā ar pasaules lieliskāko sievieti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moaaz Ibrahim (@moaazibrahim70) on

Laimīgais pāris abi ir nomainījuši arī savas “Instagram” profilu bildes, kas ir ļoti līdzīgas un abās labi redzama arī otra pusīte.

Arī Rebeka Koha savā jaunākajā “Instagram” ierakstā publicējusi vairākas bildes, kas gan ir citādākas nekās Moaza ievietotās. Turklāt Rebeka norāda, kā pāris dodas ceļojumā, bet fotografēšanās vieta ir labi atpazīstama, jo redzams, ka mīlnieki atrodas lidostā.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

Arī iepriekšējie Rebekas “Instagram” ieraksti liecināja, ka viņa ir ļoti laimīga kopā ar mīļoto, ko apliecina sirds emotikonas pie bildēm un minētā atrašanās vieta: “paradīze zemes virsū”. Pie ieraksta izmantoti vairāki aar arābu pasauli saistīt tēmturi, kas liek noprast, ka Koha tiešām izbauda savu jauno ārieni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on





Iepriekš Rebeka izdzēsa visas iepriekš publicētās fotogrāfijas un aicināja cienīt viņas izvēli. Kā musulmaniete Koha lūdza citiem nepublicēt un publiski nedalīties ar fotogrāfijām, kurās redzami sportistes mati vai ķermeņa daļas, piemēram, rokas, kakls vai kājas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

Interesanti, ka neilgi pēc paziņojuma Koha, kurai iepriekš bija aptuveni 93 000 “Instagram” sekotāju, zaudēja aptuveni 6 000 no tiem. Pašlaik atkal viņas sekotāju skaits pamazām atgriežas iepriekšējos apmēros, jo šobrīd viņai seko vairāk nekā 90 000 “Instagram” kontu.

Jauns.lv jau vēstija, ka Rebeka Koha maija sākumā paziņoja par saderināšanos ar savu mīļoto vīrieti – Kataras sportistu Moazu Mohamedu Ibrahimu.

Koha ir divkārtēja Eiropas čempione, divas reizes triumfējusi pasaules čempionātā junioriem, un arī viņas jaunais mīļotais ir titulēts sportists – 2016. gadā kļuva par pasaules junioru čempionu diska mešanā.

Par to, ka viņai ir attiecības ar Ibrahimu, Koha martā pavēstīja sociālās saziņas tīklā “Instagram”. Pie profila ar emocijzīmēm norādīja, ka “viņas sirds ir aizslēgta”, tātad atvērta vien Moazam Mohamedam.




Avots