Brits kļūst par pirmo vīrieti pasaulē, kuram uz rokas uzaudzē dzimumlocekli

Foto: ekrānuzņēmums no video

Mehāniķis Malkoms Makdonalds ir kļuvis par pirmo vīrieti pasaulē, kuram uz rokas uzaudzēts dzimumloceklis, vēsta “Mirror”. Savu īsto dzimumlocekli vīrietis zaudēja pēc smagas asins infekcijas.



Vīrietim ar apendiksu uz rokas nācies dzīvot četrus gadus. Tagad 45 gadus vecais Malkoms ar nepacietību gaida, kad viņa vīrietība tiks pārvietota uz vietu, kur tai oriģināli jābūt.

Tomēr uz savu situāciju Malkoms spēj palūkoties ar smaidu un mazajam draudziņam pat devis vārdu Džimmijs. Malkoms cieta no ilgstošas asins infekcijas, kas pārvērtās sepsē, liekot viņa pirkstiem un dzimumloceklim kļūt melniem.

2014. gadā viņa vīrietība vienkārši nokrita uz zemes, kamēr sēklinieki palika neskarti. Viņš zinājis, ka loceklis ir zaudēts uz visiem laikiem tāpēc “paņēmis un izmetis to atkritumu tvertnē”.

Divu bērnu tēvs sāka smagi dzert, taču viņa ģimenes ārsts pastāstīja par “peņu meistaru”, profesoru Deividu Ralfu, kurš specializējas fallu rekonstrukcijā. Malkoms par šādu iespēju bija laimīgs, jo cerēja kādreiz atkal normāli apmeklēt tualeti.

“Dzīve bez locekļa ir briesmīga. Tās ir teju katra vīrieša lielākās bailes. Es neuztraucos par seksu, jo man jau bija divi bērni. Tas vienmēr vairāk ir bijis par pašapziņu un tādu vienkārši lietu kā tualetes apmeklējums,” izdevumam “The Sun” sacīja vīrietis.

Foto: ekrānuzņēmums no video

Malkoms ar ķirurgiem pārrunājis, kā izskatīsies viņa jaunais loceklis un palūdza palielināt to par pieciem centimetriem. Ķirurgi jauna dzimumlocekļa veidošanā izvēlējās roku tās ādas kvalitātes un jutīguma dēļ.

No Malkoma kreisās rokas tika paņemta daļa ādas un saritināta dzimumlocekļa formā. Ķirurgi izveidoja urīnizvadkanālu un uzstādīju divas caurulītes, kas piepūšot ar rokas pumpi ļauj veikt “mehānisku” erekciju.

Tagad vīrietis vēlas, lai apendiks tiktu pārvietots viņam starp kājām. 2018. gadā plānotā operācija atlikta vīrieša sliktās pašsajūtas dēļ. Malkoms cer, ka līdz gada beigām viņam izdosies veikt nepieciešamo operāciju.



Avots