Britnija Spīrsa pozē bikini un ķermeni izrotājusi ar hennu, taču fani tajā saskata slēptu vēstījumu

Britnijas Spīrsas nesen “Instagram” publicētais foto fanu vīdū radījis spekulācijas. (Foto: Instagram)

Daži Britnijas Spīrsas fani dziedātājas “Instagram” publicētajā fotogrāfijā saskata slēptu zīmi. Viņi ir pārliecināti, ka popzvaigzne atkal lūdz palīdzību, par ko liecina fotogrāfijas fons.



Iepriekš popmūzikas zvaigznei lūdzu uzvilkt dzeltenu topiņu, ja viņa piespiedu kārtā tiek turēta mājās un piespiesta lietot preparātus. Šoreiz dzeltenā krāsā bija fons, uz kura dziedātāja pozēja bikini, vēsta “Daily Star”.

“Esmu aizrāvusies ar hennu. Es domāju, ka otrajā attēlā izskatos bohēmiskāk… nezinu kāpēc manas rokas ir uz gurniem. Domāju, ka pieprasu uzmanību,” par savām “Instagram” fotogrāfijām izsakās pati Britnija.

“Kādu zīmi viņa vēlas mums parādīt? Mēs vēlamies, lai tu zini, ka mēs domājam par tevi un tu mums daudz nozīmē,” rakstīja Rudybundini.

Britnijas Spīrsas sekotāji uzskata, ka dziedātāja atrodas finansiālā nebrīvē pie sava tēva. (Foto: Instagram)

“Ko viņi tev nodarījuši? Ir skaidrs, ka kāds rada šīs fotogrāfijas, bet fons… Ir acīmredzams, ka viņi nevēlas parādīt nekādas zīmīgas lietas, pēc kurām mēs varētu saprast, kur tu atrodies,” noraizējusies ir Hjane_wildflower.

“Viņa pievērš uzmanību, jo nonākusi nepatikšanās,” komentēja Jjaliyahmyers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Kopš 2008.gada Britnija Spīrsa atrodas sava tēva aizbildnībā, kurš dziedātājas vietā lemj visus finanšu un īpašumu jautājumus. Šāds lēmums tika pieņemts pēc tam, kad Britnija sāka lietot narkotikas un zaudēja kontroli pār sevi. Šobrīd popzvaigzne dzīvo kopā ar modeli un kultūristu Semu Asgari, kurš palīdz viņai uzturēt ķermeņa formu.



Avots