Video: pašmāju virtuālo ballīti satricina dibentiņu kratītāju šovs

Video: pašmāju virtuālo ballīti satricina dibentiņu kratītāju šovs
Foto: ekrānšāviņš

Pagājušajās brīvdienās interneta tiešraidē no pasākumu centra ”Fantadroms” norisinājās otrā ”Pure Pop Disco” virtuālā ballīte populārā dziedātāja un dīdžeja Markus Rivas vadībā. Kā liecina video ieskats, pasākums uzņēmis apgriezienus.





Interaktīvās tiešsaistes ballītes dziedātājam Markum Rivam nu kļuvušas par piektdienas vakara tradīciju – visu nedēļu tiek aktīvi strādāts, radītas idejas jauniem konkursiem un tiešsaistes aktivitātēm, domāts par telpas noformējumu, pievienoties attālināti tiek aicināti dažādi viesi.

Pasākuma laikā ne vien tika noskaidrotas šobrīd iekārojamākās pasaules slavenības, bet ballītei attālināti pievienojās arī pašmāju zvaigznes Roberto, Patrisha un Mārtiņš Kapzems.

Nedalītu uzmanību izpelnījies tverkinga jeb dibentiņu kratīšanas mākslas izaicinājums, ko pēc vakara vadītāja pamudinājuma pieņēma ballītes kurinātāji Inga un Ingus.

Kā stāsta Markus, aktīvs darbs šajā laikā palīdz uzturēt možu garu un pozitīvu attieksmi: ”Mums ir izveidojusies maza, bet saliedēta komanda, katru dienu dažādās sarakstēs un attālinātos čatos notiek aktīva rosība – tas ļauj uz mirkli aizmirst par to, ka mēs, mūziķi, savā darbībā šobrīd esam visai ierobežoti”.

Markus Riva jau gatavojas nākamajai ballītei tiešraidē, kas notiks piektdien, 8. maijā. Biļetes uz pieejamas ”Biļešu serviss” tīklā, un to sākuma cena ir 5 eiro. Tiešraide būs pieejama pasākuma vietnē purepopdisco.lv.





Avots: skaties.lv

Leave a Reply