VIDEO: Agresīvs pircējs veikalā Ozolniekos pagrūž aiz viņa stāvošu pensionāri


Soctīklos parādījies video no Ozolniekiem. Veikala novērošanas kameras video redzams vīrietis, kurš stāv rindā un gaida mirkli, kad tiks apkalpots, bet aiz viņa rindā iestājusies arī kāda pensionāre. Acīmredzami neapmierināts ar vecās sievietes darbībām un pārāk tuvo atrašanos, viņš sirmgalvi pagrūda, kā rezultātā kundze nokrita uz veikala grīdas.





Nepatīkamais incidents video fiksēts ceturtdien, 2.aprīlī ap pulksten 12:13.

Palīgā steidzās veikala apsargs un kāda cita sieviete, kura tobrīd tur iepirkās, bet tikmēr agresīvais pircējs turpināja vienaldzīgi stāvēt rindā.

Jauns.lv jau vēstīja, ka ne tikai sabiedriskās ēdināšanas vietās, bet arī tirdzniecības vietās uz četriem kvadrātmetriem nedrīkst atrasties vairāk par vienu cilvēku.

Sandis Ģirģens (KPV LV) izdevis rīkojumu, ar kuru noteikts pienākums tirgotājiem organizēt apmeklētāju plūsmas kontroli un nodrošināt, ka tirdzniecības vietā vienlaicīgi neatrodas ne vairāk kā viens apmeklētājs uz četriem kvadrātmetriem no tirdzniecības zāles platības.

Vienlaikus tirgotājiem jānodrošina sociālās distancēšanās pasākumi pie tirdzniecības vietas ieejas, novēršot cilvēku drūzmēšanos un nodrošinot divu metru distanci starp apmeklētājiem.

No 13.marta līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.



Avots: nra.lv

Leave a Reply