Sabiedriskajā transportā Rīgā pārtraukta biļešu tirdzniecība pie vadītājiem

Sabiedriskajā transportā Rīgā pārtraukta biļešu tirdzniecība pie vadītājiem
Foto: kasjauns.lv

“Rīgas satiksme” informē, ka pirmdien, 16. martā un tuvākajās dienās sabiedriskais transports – tramvajs, trolejbuss un autobuss kursēs pēc ierastā darba dienu grafika. Lai arī e-talonu reģistrācijas dati rāda, ka pasažieru skaits ir samazinājies, reisu nodrošināšana ierastajā darba dienu grafikā, ļaus saglabāt lielāku intervālu starp pasažieriem un mazināt vīrusa izplatīšanās risku.



Vēlamies uzsvērt, ka uzņēmums ievieš dažādus pasākumus, lai pēc iespējam mazinātu vīrusa “COVID-19” izplatības riskus, tā piemēram pastiprināti tiek tīrīti sabiedriskā transporta līdzekļi, kā arī tiek veikta tā dezinfekcija. Tāpat trolejbusos un autobusos ieviesta pasažieru iekāpšana vai izkāpšana tikai pa vidējām un aizmugures durvīm, tādejādi pasargājot transporta līdzekļu vadītājus, kā arī pārtraukta biļešu tirdzniecība pie vadītāja. Atcelta durvju atvēršanas pogas – “Atver durvis pats” lietošana un visas durvis atver vadītājs.

Nepieciešamības gadījumā aicinām ar “Rīgas satiksmi” sazināties zvanot pa informatīvo tālruni 20361862, vai sūtot e-pastu info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties izmatojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu– “Sazinies ar mums”, kurā ikviens mājas lapas apmeklētājs var elektroniski iesniegt savu pieteikumu.

“Rīgas satiksme” aicina klientus rūpīgi izvērtēt pārvietošanās nepieciešamību un neapmeklēt publiskas vietas, tādejādi mazinot vīrusa “Covid-19” izplatības iespējamību.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem biļešu veidiem, pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos “twitter” un “facebook”.



Avots: kasjauns.lv

Leave a Reply