Pēc 10 gadiem laulībā vīrs pieķer sievu gultā ar dēlu – Es viņus dzirdēju, bet neko nespēju izdarīt”

Pēc 10 gadiem laulībā vīrs pieķer sievu gultā ar dēlu – Es viņus dzirdēju, bet neko nespēju izdarīt”
Marina ar jauno mīļāko – bijušā vīra dēlu. (Foto: Ekrānuzņēmums no “Instagram”)

Aleksejs Šavirins apgalvo, ka dzirdējis savu bijušo sievu Marinu Balmaševu nodarbojamies ar seksu ar viņa dēlu Vladimiru pēc tam, kad sieviete ievērojami zaudēja lieko svaru un ieguva vairākus tūkstošus “Instagram” sekotāju.



Marina dzīvoja ar savu vīru Alekseju vairāk nekā 10 gadus līdz abu laulība tika šķirta. 35 gadus vecā sieviete no Krievijas, Krasnodaras apgabala, nesen atklājusi, ka viņas jaunais dzīves vīrietis ir bijušā vīra 20 gadus vecais dēls Vladimirs, vēsta “Mirror”.

Viņas 45 gadus vecais vīrs uzzinājis par abu attiecībām pēc tam, kad dzirdējis abus nodarbojamies ar seksu ģimenes mājā. “Vienu nakti es nevarēju aizmigt, kad dzirdēju viņus nodarbojamies ar seksu. Tad es sapratu, ka Marina krāpj mani ar manis paša dēlu. Pēc pāris minūtēm viņa atnāca un apgūlās man blakus. Tajā naktī es viņai neko neteicu,” krievu televīzijas šovā “Tiešais ēters” sacījis vīrietis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Марина Балмашева (@marina_balmasheva) on

Aleksejs neesot zinājis, kā rīkoties un vairākas nedēļas nogaidījis, līdz sievu konfrontējis. Marina, kurai “Instagram” ir 405 tūkstoši sekotāju, vīram pateikusi, ka nekad nav viņu mīlējusi:

“Pēdējos gadus mani interesēja tikai ēdiens. Es kļuvu resna un gribēju nomirt no šādas dzīves.” Marina apgalvo, ka viņas jaunās attiecības nav sākušas pirms laulības šķiršanas. Sieviete tagad jūtoties jaunāka un laimīgāka:

Marinas pārvērtības. (Foto: Ekrānuzņēmums no “Instagram”)

“Es nejūtos kā pieaugusi sieviete, kā sieviete, kurai jādara mājas darbi. Viņš man liek justies jaunai un laimīgai meitenei. Saprotu, ka kaut kad viņš var satikt citu jaunāku sievieti un aiziet, bet domāju – nē. Viņš izaugs par drosmīgu vīrieti.”

Aleksejs stāsta, ka Marina savaldzinājusi viņa dēlu tāpat, kā kādreiz viņu: “Viņa darīja to pašu, ko ar mani, kad satikāmies un biju precējies ar diviem bērniem. Kad es viņā iemīlējos, viņa lika man aiziet no ģimenes viņas dēļ.”

Marinas bijušais vīrs. (Foto: Ekrānuzņēmums no “Instagram”)

13 gadu ilgajā laulībā pāris adoptējis piecus bērnus, bet pēc šķiršanās Krievijas varasiestādes sievietei mātes tiesības atņēmušas. Visi bērni dzīvo ar tēvu.



Avots: kasjauns.lv

Leave a Reply