FOTO: Aldis Gobzems pirmo reizi publisko fotogrāfijas ar savu ģimeni

FOTO: Aldis Gobzems pirmo reizi publisko fotogrāfijas ar savu ģimeni
Foto: Ieva Leiniša/ LETA

Lai arī politiķis Aldis Gobzems līdz šim par savu privāto dzīvi runāja nelabprāt un apzināti arī izvairījās no privātās dzīves faktu publiskošanas, aizvadītajā nedēļā pirmo reizi sociālajos tīklos viņš pats publicējis savu bērnu – meitas Adrianas un dēla Aksela fotogrāfijas.



Pie fotogrāfijas, kurā Aldis redzams turot dēliņu Akselu rokās, sociālajās vietnēs deputāts raksta: “Bijām ar Akselu izlaiduši nokārtot vīru lietas. Jā, un mēs abi labi zinām, ka pat trakākā feministe vai Klāras Cetkinas galējs pretpols sirds dziļumos gaida to vienu tulpi. Par skaistākajām sievietēm pasaulē! Mūsu valsts sievietēm!”. Šī jaukā fotogrāfija publicēta Starptautiskajā Sieviešu dienā, 8.martā.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aldis Gobzems (@aldisgobzems) on

Tāpat Aldis publiskojis foto ar meitu Adrianu, ko viņš nosaucis par savu “kopiju”. “Mana kopija Adriana, kad bija ieskrējusi uz mirkli Saeimas sēdē, teica, ka viņai tēta darbs patika. Esot kā bērnudārzā. Ir teicamnieki un nolaizītie, kaušļi un nesekmīgie, tad ir arī draudzenes un draugi. Ar bērna muti runā patiesība,” – Aldis raksta sociālajā vietnē Instagram.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aldis Gobzems (@aldisgobzems) on

2015.gadā Aldis Gobzems mija laulības gredzenus ar Kristu Gobzemu. 2016. gadā pārim pasaulē nāca abu pirmdzimtā meitiņa Adriana, bet pagājušā gada janvārī ģimenei piebiedrojās dēls, kam tika dots vārds Aksels.



Avots: la.lv

Leave a Reply