TMAX5 – ballējieties it visur, bez jebkādiem ierobežojumiem

TMAX5 – ballējieties it visur, bez jebkādiem ierobežojumiem
Foto: panasonic.com
  • Skaņa – kompakts ballīšu skaļrunis ar 150 W jaudu
  • Vieds – maksimāla viedtālruņa integrācija
  • Portatīvs – ballējieties jebkur

Vīsbādene, Vācija / 2020. gada 18. februāris – Panasonic priecājas izsludināt sava TMAX ballīšu skaļruņu klāsta jaunu papildinājumu:



SC-TMAX5 – kompaktākais modelis šajā klāstā, kas spēj ballēties intensīvi, neraugoties uz savām necilajām proporcijām.

Ballītes apskaņošana ar TMAX5 notiek viegli, pateicoties jaudīgajai skaņai un gaismas sniegumam, kāds ietilpināts šajā kompaktajā formā. Izstrādāts lietojumam kā telpās, tā ārpus tām, TMAX5 ir vēl daudz citu funkciju, ar kurām sajūsmināt.

TMAX5 tops 5:

1. Jaudīga skaidra skaņa – 16 cm zemfrekvences skaļrunis ar duālu piedziņu un basa atstarošanas pieslēgvietu
2. Qi ātra bezvadu uzlāde – paredzēta ar Qi saderīgiem viedtālruņiem
3. Pievienojiet 3 tālruņus vienlaikus – ar Bluetooth®
4. Saderība ar Power Bank* – ballējieties it visur
5. Portatīvs – ar iestrādātiem rokturiem nešanai

TMAX5 patiks cilvēkiem, kuru dejas un mūzikas prieku neaptumšo iztēles trūkums, kur gan to varētu darīt.

* Pārdod atsevišķi, vismaz 2 pastipr., 5 volti. Skaņas jauda: līdz 50% no maks. maiņstrāvas darbības līmeņa.

Saprātīga investīcija
Kompakts ballīšu skaļrunis, satriecoša skaņa

Skaļrunis, lai kāds tā izmērs, ballītēs nekam nederēs, ja tam nebūs jaudīga skaņa:

“Uzņēmumā Panasonic, izstrādājot audioproduktus, mēs vienmēr sākam ar skaņu. Ballīšu skaļruņos jaudīgākajiem jābūt basiem, mēs parūpējāmies par to, lai TMAX5 nebūtu tikai sienas rotājums.” Matiass Necolds /Mathias Noetzold/, audio/video produktu nodaļas vadītājs, Panasonic Marketing Europe.

Ar elpu aizraujošu 150 W RMS (THD 30%) / 1650 W (PMPO) jaudas izvadi no saviem abiem iebūvētajiem digitālajiem pastiprinātājiem TMAX5 ir nesalīdzināmi jaudīgāks nekā liek domāt tā svars. Kādēļ gan tam, kas aizņem maz vietas, būtu jāknapinās arī ar skaņu?

TMAX5 piedāvā arī papildu funkcijas, lai gādātu par izšķirošo ballītes skaņu:

  • Duāls balss tinums un duāla piedziņas sistēma – divi digitālie pastiprinātāji vada 16 cm zemfrekvences skaļruni. Basa atstarošanas pieslēgvieta vada skaņas viļņus, vienlaikus apspriežot nevajadzīgu atbalsi un pastiprinot basu, lai nodrošinātu dinamisku, jaudīgu skaņu.
  • Divi 5 cm augstfrekvences skaļruņi – un mūzika nekad neskanēs plakani. Vokāli, sintezatori, ģitāras un cilindri papildina izteiksmīgās detaļas, kādas pieprasa mūsdienu melodijas.
  • D.Bass – izmanto digitālo tehnoloģiju, lai basa toņiem piešķirtu īpašu dzīvību – padarot skaņu vēl iespaidīgāku deju grīdai.
  • Lokāls iepriekšiestatīts stabilizators – izvēlieties vienu no TMAX5 iestatījumiem, lai salāgotu diskanta, vidējā diapazona un basa proporciju, kā arī telpiskuma sajūtu atbilstoši populārākajiem žanriem no roka līdz regejam un tālāk.

Neprātīgi vieds
Ballējieties viedi

TMAX5 pircēji uz ballītēm nenesīs CD – visa viņu dzīve, ieskaitot mūziku, ir viņu tālruņos:

“Integrācijai ar viedtālruni ir izšķiroša nozīme – jo TMAX pircēji mūziku patērē tā. Tagad vienlaikus ar TMAX5 var koplietot trīs tālruņus.” Mihaels Frīdrihs /Michael Friedrich/, ģenerāldirektors, Home AV Group, Panasonic Marketing Europe.

Tādēļ arī TMAX5 savieno vienlaikus līdz 3 viedtālruņiem ar Bluetooth®. Tātad ballītēs nekad nepietrūks mūzikas, un priekā par jaunas mūzikas atklāšanu var dalīties.

Nav jāuztraucas par to, ka mobilo tālruņu akumulatori izlādēsies jau balles sākumā. Ar bezkontaktu Qi ātro bezvadu uzlādi* tālrunis tikai jānovieto uz TMAX5, lai uzlādētu atskaņošanas laikā caur jaudīgajiem skaļruņiem.

Bet tas vēl nav viss ar TMAX5:

  • MAX Juke lietotne – lietotāji var būt dīdžeji savā ballītē, vadot TMAX5 ar Bluetooth®. Izvēlieties un atskaņojiet dziesmas atlasītā secībā, no 3 saderīgām ierīcēm, ieskaitot tādus avotus kā YouTube.
  • USB atskaņošana – viss var nebūt pieejams mobilajā tālrunī, tādēļ saderīgus failus var atskaņot tieši no USB zibatmiņas, iedzīvinot skaņu celiņus ar TMAX5 iespaidīgo grīdu vibrējošo skaņu.
  • Daudzkrāsains malas apgaismojums – lieliskām melodijām vajadzīga gaismas mūzika, un sajūta būs kā klubā. TMAX5 basa skaļrunis ir apdarināts ar LED spuldzēm. Dabiski, ka spuldzītes pulsē sinhroni ar ritmu. No MAX Juke lietotnes var izvēlēties desmit papildu gaismas rakstus.

* Qi bezvadu uzlāde, līdz 10 W, vienam ar Qi saderīgam viedtālrunim.

Portatīvs – ballējieties bez ierobežojumiem
Radīts, lai pārvietotos kopā ar jums

Jaunāko TMAX ballīšu skaļruņu saimes papildinājumu, kompakto TMAX5, ir pašsaprotami viegli pārvietot, lai mūziku paņemtu līdzi it visur:

“Kādēļ būt piesietam pie elektrotīkla enerģijas vai izmantot TMAX tikai vienā veidā? Lai gan mums, protams, gribētos, lai katru dienu būtu svētki, TMAX jāiederas arī parastā ikdienā – tādēļ mēs to padarījām pielāgojamu.” Matiass Necolds /Mathias Noetzold/, audio/video produktu nodaļas vadītājs, Panasonic Marketing Europe.

TMAX5 ir radīts, lai to pārvietotu, varētu novietot vertikāli vai horizontāli. Ikdienā varat to ielikt plauktā horizontāli; kad pie jums ieradīsies draugi, lieciet skaļruni vertikāli.

TMAX pārvietojas bez problēmām:

  • Rokturi nešanai – akurāti iestrādāti korpusā, un, svērdams tikai 7 kg, TMAX5 ir radīts tam, lai to pārvietotu.
  • Power Bank* – balle dārzā vai saulrieta apskaņošana no blokmājas jumta kores? Elektrotīkla enerģijas trūkums TMAX5 nav problēma – šis skaļrunis nekad nepadosies. Pievienojiet to Power Bank, un lieta darīta.

* Pārdod atsevišķi. Vismaz 2 pastipr., 5 volti. Skaņas jauda: līdz 50% no maks. maiņstrāvas darbības līmeņa.

Un tātad – kurš pērk ballīšu skaļruņus?

Ballīšu skaļruņus ļoti iecienījuši jaunāki cilvēki, piemēram, studenti. Tāds produkts kā TMAX5 viņiem ir ideāli piemērots – dienas laikā glīti iederas studenta istabā un nedēļu nogalēs tiek atbrīvots ballītēm.



Iesūtīja: panasonic.com