Par traku! Cilvēki izsakās par Samantas Tīnas uzvedību restorānā

Par traku! Cilvēki izsakās par Samantas Tīnas uzvedību restorānā
Foto: Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Pavisam nesen pie TV skatītājiem ar jauno sezonu atgriezies raidījums “8 naži un gardēdis”. Tiesa, šoreiz lielākās diskusijas sociālajos tīklos izraisījusi dziedātājas Samantas Tīnas rīcība raidījumā redzamā restorāna “Vairāk Saules” apmeklējuma laikā.

“Noskatījos raidījuma “8. Naži un gardēdis” jauno sezonas pirmo sēriju. Saprotu, ka slepenajam viesim ir jāizrādās un vel nezin kas, bet Samantas Tīnas uzvedība pret apkalpojošo personālu bija pa traku, kas viesmīli pat saraudināja. Lielisks piemērs kā nedrikst uzvesties,” mikroblogošanas vietnē twitter raksta par pasaules labāko bārmeni atzītais Andris Reizenbergs.

Viņš aprakstījis situāciju, kurā redzams, ka Samanta Tīna, kas iejutusies pārveidotā tēlā- bravūrīgā dāmā, ar jautājumu noskaidrot fetas siera sastāvu, pamanās pat saraudināt viesmīli.

“Arī skatījos, nebija nekas TIK traks lai raudātu. Nesaku, ka uzvedība bija OK, bet kādreiz pati strādāju VS par viesmīli sešus gadus un, ja būtu tik jūtīga kā viesmīle raidījumā-raudātu katru dienu,” situāciju komentē kāda mikroblogošanas vietnes twitter lietotāja, kura iesaistījusies diskusijā par redzēto.

“Strādājot par viesmīli, iemācījos, ka citreiz arī klienti ir pelnījuši pieklājīgu paaudzināšanu. Nesen aizrādīju meitenēm vietējā Narvesen, kas skaļi kritizēja pārdevēju, kas ir labs darbinieks. Bija nepatīkami kā klientei pat klausīties,” komentē kāda cita dāma, kas arī iesaistījusies sarunā.

Tikmēr kādas citas kafejnīcas pārstāvji gan aizstāvējuši Samantu Tīnu. “Samanta ir mūsu patstāvīgais klients un nekad negatīvu attieksmi pret personālu nav izrādījusi. Dzīvē pieklājīgs un atturīgs cilvēks. Neskatieties TV vai vismaz mazāk tam ticiet.”

Jau vēstīts, ka jaunajā raidījuma “8 naži un pavārs” sezonā sacentīsies Endijs Bērziņš un restorāns “Vairāk Saules”, Raimonds Zommers un restorāns “Entresol”, Liene Zemīte un pilsētrestorāns “Lapsas māja”. Galvaspilsētas ēstuvēm izaicinājumu metīs arī Latvijas reģionos popularitāti iemantojušās maltītes ieturēšanas vietas – ģimenes restorāns “Hercogs” un tā vadītājs Andris Rūmītis, Valmieras restorāns “Vecpuisis” un vadītāja Sandra Kupce, kā arī Liepājas viesnīcas “Maestro Design Hotel” restorāns un īpašniece Ginta Stankuss, Āgenskalna veģetārais restorāns “Gardā pupa” un tā īpašnieks Imants Dzelme, kā arī Latvijā dzīvojošais indietis Kamals Basins, kurš saimnieko restorānā “Wok n Kurry”.

Avots: nra.lv

Leave a Reply