“Izejas aiztaisītas ar ķēdēm!” – latviete, kas izolēta viesnīcā Tenerifē, pastāsta par tur notiekošo

Koronavīrusa dēļ izolētajā Tenerifes viesnīcā tūristei no Latvijas, Daugavpils, vēl nav noņemtas analīzes, lai pārbaudītu, ir sieviete inficējusies ar “Covid-19”, vai nē, vēsta TV3 ziņas.



Visiem viesnīcā izolētajiem cilvēkiem esot izdalīti termometri ar norādi, ka temperatūra jāmēra ik pēc stundas. Ja tā ir paaugstināta, esot jāziņo viesnīcas reģistratūrai un ieradīšoties mediķi.

“Sēžam istabās. Viesnīca ir pilnībā ielenkta. Ārā visur ārsti. Saceltas medicīnas teltis. Mūs ieslēdza, esam izolēti. Visas izejas aiztaisītas ar ķēdēm un slēdzenēm, lai cilvēki nemūk projām. Man nepatīk, ka esam ieslodzīti. Man vairs nebūs iespējas aiziet arī līdz jūrai,” par situāciju Tenerifē stāsta tūriste no Latvijas.

Piedevām, sieviete ir grūtniece, kas situāciju sarežģī. Viesnīcas dotais ēdiens, ko pasniedzot pa istabas durvju šķirbu neesot pilnvērtīgs. “Tas ēdiens, ko mums pati viesnīca dod, nevaru ēst. Pirmkārt, esmu stāvoklī. Otrkārt, neēdu gaļu, bet tas viņiem te neinteresē. Vakariņās vakar atnesa neko citu kā tikai bulku ar šķiņķi. Tas ir viss. Ar ēdienu tiešām slikti. Brokastīs tikai divi pončiki, maize un ūdens. Viss. Ja būs karantīna un tā turpināsies divas nedēļas, nāksies ārstēt kuņģi,” stāsta sieviete.

Sieviete arī sazinājusies ar Latvijas ārlietu ministriju, bet apzinās, ka viņu spēkos nav iespējas neko ietekmēt. “Maksimums, ko vēlos panākt – lai baro normāli,” uzsver tūriste.

Karantīnas zonā esošajai latvietei mājās bija paredzēts atgriezties piektdien, bet izskatoties, ka tā tomēr nenotiks.



Avots: kasjauns.lv

Leave a Reply