Jau veikalos pirmie 2019. gada Sony 4K HDR OLED televizori no AG8 sērijas

Jau veikalos pirmie 2019. gada Sony 4K HDR OLED televizori no AG8 sērijasAG8 sērijas BRAVIA OLED 4K HDR televizori nodrošina dziļi melno, bagātīgus, dzīvīgus toņus un plašu skatīšanās leņķi, lai TV satura skatīšanās kļūtu par baudpilnu pieredzi. No maija Eiropas veikalos pieejami 65 ”un 55” šo televizoru modeļi.

Sony Europe ir izsludinājusi AG8 sērijas BRAVIA OLED 4K HDR TV cenas un pieejamību Eiropā. Atsevišķās valstīs tiks pieņemti iepriekšēji pasūtījumi, kas paredzams, ka maijā būs pieejami pie mazumtirgotājiem.

Televizoros AG8 izmantots OLED panelis ar 8 miljoniem pašgaismojošu pikseļu, lai radītu līdz šim nepieredzētu kontrastu un krāsu precizitāti. Tie ir aprīkoti ar 4K HDR procesoru X1 Extreme, kas ietver trīs tehnoloģijas: objektā balstītu HDR remāsteru, super bitu kartēšana (Super Bit Mapping™) un duālo datu bāzes apstrādi – un tās visas darbojas vienoti, lai nodrošinātu reālistisku attēlu neatkarīgi no tā, vai skatāties TV pārraidi, straumējat jaunākos seriālus vai baudāt disku saturu. To visu vēl papildina Dolby Vision™ AG8 televizoros, lai patiesi nodotu satura veidotāju ieceri mājas apstākļos.

Ar AG8 OLED televizoru, pateicoties unikālajam dizainam un radošajai moderno tehnoloģiju izmantošanai skaņas nodrošināšanā, skatīšanās pieredze ir patiešām iespaidīga. Sony ļoti atzinīgi novērtētā akustiskās virsmas skaņa, kas nāk tieši no ekrāna, nodrošina perfekti vienotu attēlu un skaņu, ar ko šie televizori atšķiras no parastajiem televizoriem. Papildu efektu un daudzpusību nodrošina AG8 statīvs, ko var pagriezt par 180 grādiem un pacelt, lai atvēlētu vietu papildinoši skaņas joslai.

AG8 sērijas BRAVIA OLED 4K HDR televizori darbojas ar Sony Android TV, kas atbalsta plašu lietojumprogrammu loku – Google Play™, YouTube™, Netflix, Prime Video, kā arī citus.1 Lai padarītu televizoru un mājokli vēl gudrāku, AG8 ir iebūvēts Google asistents.2 Izmantojot Google asistentu, skatītāji var vienkārši runāt ar TV, lai ātri saplānotu dienu, iepazītos ar saturu vai atskaņotu TV pārraides, filmas un daudz ko citu.

Pieejamie izmēri: 65 ”, 55”.

Par cenām vietējā tirgū un pieejamību uzziniet Sony Eiropas mājas lapā: www.sony.eu .

Iesūtīja: Sonylatvia.lv

Leave a Reply