Video: Kristaps Zutis paskaidro, kas notika ringā ar Endziņu

Jau kādu laiku sabiedrība laiku pa laikam dzird dažādas ziņas, kas saistītas ar Andri Kiviču. Viena no tām saistīta ar viltus ziņu “tēvu” Niku Endziņu, kurš ne pārāk pieklājīgā veidā aicināja Andri uz boksa dueli, uz ko Kivičs arī atbildēja un kas it kā patiešām notiks šī gada 9.martā.

Toreiz gluži vai satrakojies Niks Endziņš savā sociālajā kontā aicināja Kiviču uz boksa maču, solot, ka, ja Andris viņam nedos atbildi vienas dienas laikā, tad to “blondo Lieni es savākšu sev”, viņš solīja. Visbeidzot Kivičs viņam atbildēja, kā rezultātā, cik noprotams, boksa maču starp abiem censoņiem var gaidīt jau 9.martā.

Taču šajā nedēļas nogalē starp Andra Kiviča un viltus ziņu “tēva” Nika Endziņa vārdiem pavīdēja vēl kāds – profesionāls bokseris Kristaps Zutis. Nedēļas nogalē sociālajos tīklos tika publicēts video, kurā redzams, kā Kristaps Zutis samērā skarbā veidā pārmāca Niku Endziņu boksa ringā, liekot viņam nožēlot viltus ziņu rakstīšanu.

Jāteic, ka šis video izraisījis plašu rezonansi – tam bijuši gan daudzi atbalstītāji, gan pretinieki, bilstot, ka boksera Kristapa rīcība esot bijusi profesionāli neētiska.

Video autors: Kristaps Zutis/facebook