Samsung prezentē pārlokāmo viedtālruni Fold

Foto: SAMSUNG

“Samsung” sāk nākamo nodaļu mobilo inovāciju vēsturē. Galaxy Fold ievieš pilnīgi jaunu mobilo tālruņu kategoriju, kas ar Infinity Flex displeju rada jaunas iespējas, kādas nekad iepriekš nav redzētas.

Mēs izveidojām Galaxy Fold cilvēkiem, kuri vēlas piedzīvot to, ko var piedāvāt īpaša salokāma ierīce, pārspējot visus tradicionālā viedtālruņa ierobežojumus,” stāsta Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs, Māris Ķikāns.

Divi vienā – viedtālrunis un planšetdators

Galaxy Fold ir atsevišķa kategorija, kas piedāvā jauna veida mobilo pieredzi. Proti, Fold ir kompakta ierīce, kas ir atlokāma, lai atklātu līdz šim lielāko Samsung viedtālruņa displeju. Salocītā veidā telefona priekšpusē ir tikai 4,6 collas liels ekrāns, taču, ierīci atlokot, lietotāja rīcībā ir planšetes izmēra aparāts ar 7,3 collu ekrānu. Kā norāda Samsung, Fold ir astoņu gadu darba rezultāts kopš Samsung pirmā elastīgā displeja prototipa debijas 2011. gadā.

Galaxy Fold var atvērt viegli un dabiski, gluži kā grāmatu, un to var aizvērt cieši un kompakti ar nelielu klikšķi. Ja kādam rodas šaubas par eņģu mehānismu, tām nav pamata. Kā ierīces prezentācijā Londonā norādīja ražotājs, testos pārbaudīts, ka eņģes un ekrāns var izturēt vismaz 200 000 salocīšanas reižu.

Foto: SAMSUNG
Foto: SAMSUNG
Foto: SAMSUNG
Foto: SAMSUNG
Foto: SAMSUNG
Foto: SAMSUNG