Revolucionāra foto tehnika un iedvesmojoši fotogrāfu stāsti Sony stendā “Riga Photo Show”

Revolucionāra foto tehnika un iedvesmojoši fotogrāfu stāsti Sony stendā “Riga Photo Show”No 11. līdz 13.maijam Rīgā notiekošajā starptautiskajā foto un video tehnikas izstādē un forumā “Riga Photo Show” Sony stendā būs vienreizēja iespēja izmēģināt jaunāko foto tehniku, kas turpina revolūciju foto un video jomā, kā arī uzklausīt Latvijā pazīstamu profesionālu un amatieru fotogrāfu pieredzes un padomu stāstus.

Izstādē aplūkojamais un izmēģināmais Sony tehnikas klāsts, kas iekļauj kameras A7RM3, A7M3 un A9, izceļas ar īpašu attēlu uzņemšanas ātrumu un kvalitāti, padarot to par ideālu izvēli profesionāļiem un amatieriem, lai atklātu jaunas fotografēšanas iespējas. Sony foto tehnika izceļas ar nozares vadošajiem attēlu veidošanas sensoriem, vēl neredzētām autofokusa tehnoloģijām un augstas kvalitātes objektīviem.
Izstādes ietvaros Sony stendā notiks astoņas bezmaksas lekcijas, kurās amatieri un profesionāļi dalīsies ar savu pieredzi, kas gūta, lietojot Sony foto tehniku. Šajās lekcijās uzstāsies tādi nozares profesionāļi kā, piemēram, Mārcis Baltskars, kurš stāstīs par portretu fotogrāfiju uzņemšanu, un ekstrēmos sporta fotogrāfs Raimonds Volonts, kurš iepazīstinās tieši ar Sony A9 modeļa priekšrocībām dinamiskākajā foto jomā. Interesantas lekcijas sagaidāmas arī no tādiem foto entuziastiem kā alpīnista Kristapa Liepiņa, kura lekcijas tēma būs “Profesionālie neprofesionāļi” un pazīstamajām Instagram satura veidotājām Kristīnes Garklāvas un Signes Meirānes, kuras izklāstīs savu pieredzi, apgūstot fotografēšanas mākslu.

Mārcis Baltskars
Foto iesūtīja: Sony Latvia
Signe Meirāne
Foto iesūtīja: Sony Latvia
Raimonds Volonts
Foto iesūtīja: Sony Latvia
Kristīne Garklāva
Foto iesūtīja: Sony Latvia
Foto iesūtīja: Sony Latvia
Foto iesūtīja: Sony Latvia
Foto iesūtīja: Sony Latvia

Pilns lekciju saraksts Sony stendā (visas lekcijas bez maksas):

Riga Photo Show ir foto un video tehnikas izstāde , kurā trīs dienu garumā no 11. līdz 13.maijam nozares vadošie uzņēmumi prezentēs jaunākās foto un video tehnoloģijas – fotokameras, videokameras, dronus, viedtālruņus, gaismas tehniku un aksesuārus. Būs arī plaša semināru programma, kurā uzstāsies gan foto un video profesionāļi, gan dedzīgi amatieri, kuriem fotografēšana ikdienā ir nepieciešamība. Ieejas biļetes cena ir 5 eiro, pensionāriem un invalīdiem – 4 eiro un bērniem līdz 7 gadiem – bez maksas.

Iesūtīja: Sony Latvija