Video: Pašmāju reperis Reiks ar bruņutransportieri mēģina savaldzināt lietuviešu skaistuli Beatrisi

Pašmāju reperis Reiks mīlētāju dienā saviem faniem sarūpējis jauku pārsteigumu – jaunu dziesmu un videoklipu, kurā viņš, bezrūpīgi strinkšķinot ģitāru, vizinās uz bruņutransportiera.

Kā vēsta pats Reiks, kurš plašāku atpazīstamību ieguva pirms pāris gadiem, kad Latvijas šovbiznesa aprindas iekaroja dueta “Olas” sastāvā, viņa jaunākais skaņdarbs “Thinkin’ Bout You” veltīts simpātiskajai lietuviešu dziedātājai Beatrich. Viņa savā dzimtenē šobrīd atrodas slavas zenītā un janvāra izskaņā, starp citu, uzstājās straumēšanas topa “DigiTop100” lielkoncertā Ventspilī.

Reiks jauno dziedātāju uzrunājis “Instagram” tīklā, tomēr kontaktu ar viņu nav izdevies nodibināt. Tiesa, reperis nav metis plinti krūmos un izgudrojis ģeniālu plānu, kā pievērst lietuvietes uzmanību.

Ar segvārdu “Famous Latvian Rappist” viņš laidis klajā savu pirmo dziesmu angļu valodā. “Thinkin’ Bout You” veidota kā humoristisks apsveikums dziedātājai Beatrich Valentīna dienā Dziesmā reperis stāsta par savu ceļu līdz sasniegumiem Latvijā un atklāj savas simpātijas pret lietuviešu dziedātāju.

Savukārt videoklipā attēlots repera ekskluzīvais dzīvesveids, brauciens uz bruņutransportiera, kā arī kadri no Viļņas, kur Reiks nesen bija devies meklēt skaisto lietuviešu dziedātāju.

Gadījumā, ja ar dziesmu neizdosies pievērst mūziķes uzmanību, Reiks ieplānojis “Instagram” tīklā izveidot diennakti ilgu “live” video ar aicinājumu Beatrich atsaukties.”Es tikai gribēju sazināties ar šo meiteni, jo viņa neatbildēja uz manām “Instagram” ziņām. Neviens nedrīkstētu būt viens Valentīna dienā. Es ceru, ka beidzot Beatrich mani ieraudzīs, un mēs varēsim doties pienācīgā randiņā,” vēsta Reiks.