Vai Tu zini, kas jāņem vērā iegādājoties vīriešu apavus? Deviņi apavu izvēles noteikumi

Tikai daži cilvēki šaubīsies par to, ka apavi ir viens no galvenajiem mūsdienu cilvēka garderobes elementiem un ieņem zināmu lomu cilvēka stila veidošanā. Iepazīstinām ar vīriešu apavu izvēles noteikumiem, kā tos kombinēt ar garderobi.

1. Ja plānojat iegādāties apavus, priekšroku dodiet kvalitatīviem, mūsdienīgiem modeļiem. Tāds pirkums pasvītros jūsu imidžu un kalpos pietiekami ilgu laiku.

2. Kurpes bez šņorēm tiek uzskatītas par ikdienas apaviem, ar šņorēm – izteikti formālas.

3. Kurpju vai zābaku krāsai ir jāatbilst bikšu krāsai vai arī tiem jābūt mazliet tumšākiem par bikšu krāsu.

4. Saskaņot bikšu siksnu ar apaviem vajag īpaši rūpīgi. Vislabāk šos elementus iegādāties no viena ražotāja, no viena un tā paša materiāla.

5. Ja jūsu mīļākais apģērba gabals ir džinsi un jūs esat nolēmis pirkt apavus, jūs varat izvēlēties zābakus, mokasīnu, krosenes, sandales, vienu vārdu sakot visu, izņemot lakādas kurpes (tie ir apavi svinīgiem gadījumiem).

6. Jūsu izvēlēto apavu tonim ir jābūt atkarīgam no tā, kas jums ir uzvilkts augšā. Pie tumši zilām biksēm var uzvilkt melnus, tumši brūnus vai jebkuras citas krāsas apavus (galvenais, lai tie būtu tumši). Bet melns un brūns apģērbs liek izvēlēties kurpes pieskaņotā tonī.

7. Mūsdienu vīrieša obligāta garderobes sastāvdaļa ir melnas, klasiskas kurpes. To galvenais mērķis var būt oficiālas tikšanās un pasākumi. Tādas krāsas kurpes vai zābaki der pie jebkuras krāsas kostīma.

8. Brūni apavi var tik uzskatīti par pieņemamu alternatīvu melniem apaviem, kuri der mazāk svinīgiem gadījumiem. Ar tiem vislabāk saskaņot bikses un uzvalkus tumšos, dziļos toņos, piemēram, bordo, tumši – zilu, konjaka vai baklažānu krāsā.

9. Kurpju krāsas izvēle var būt atkarīga no jūsu kreklu krāsas paletes. Siltiem toņiem, tādiem kā zaļš, dzeltens, oranžs, koraļļu u. c. derēs kurpes brūnā krāsā, bet aukstiem toņiem, piemēram, zilam, zili – zaļam, violetam, u.t.t. – kurpes melnā krāsā.

Avots