Nopludināti Andra Biedriņa seksa foto

Nopludināti Andra Biedriņa seksa foto
Foto: puaro.lv
Portālā puaro.lv parādījušās basketbolista Andra Biedriņa fotogrāfijas ir gana pikantas, lai gan tajās atklātas seksa ainas nav novērojamas un portāls pat neapgalvo, ka tajās redzamais puisis gaiši brūnajā ādas jakā tiešām ir šā brīža latviešu vienīgais pārstāvis prestižajā Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Andris Biedriņš.

«Mūsu rīcībā nonākušas fotogrāfijas, kurās redzams kāds gara auguma cilvēks, ļoti līdzīgs latviešu, šķiet, slavenākajam basketbolistam Andrim Biedriņam. Vērtējiet paši. Vienā no fotogrāfijām viņš izskatās visai laimīgs,» prāto portāls. Protams, puisim uz pieres nav rakstīts personas kods, bet, šķiet, nevienam nav šaubu, ka šis «gara auguma cilvēks» nevis ir tikai līdzīgs Biedriņam, bet tas ir tieši viņš.

Portāla rīcībā šīs fotogrāfijas nonākušas nejauši – tā apgalvo puaro.lv pārstāvji, un nav iemesla viņiem neticēt, jo pēdējā laikā līdzīga satura bildes dzeltenos medijus aplaimo itin bieži. Tāpēc interesantākais – kurš, kura vai kuri bija ieinteresēti šo fotogrāfiju noplūdināšanā internetā?

Parādās pēc pieciem gadiem
Aplūkojot šīs fotogrāfijas, nav jābūt «C.S.I. Maiami» komandas loceklim, lai noteiktu, ka tās bildētas aptuveni pirms pieciem gadiem – pašlaik 25 gadus vecais Biedriņš tajās izskatās ļoti jauniņš. Savukārt aptaujājot ar sportu ciešāk saistītus cilvēkus, »VZ« guva jau precīzāku informāciju par «notikumā» iesaistītajiem cilvēkiem. Tiesa, meitenes un viena tajā visā iesaistītā puiša personības nav zināmas, tāpat arī šī «pasākuma» norises vieta, toties meitenes gandarīto puisi zilajā treniņtērpā var atpazīt visai nekļūdīgi (ar viņa fotoattēliem, tiesa, citādos rakursos un darbībās ir pilns internets) – tas ir kādreizējā serbu basketbola cerība Žarko Čabarkapa.

Viņš gan 2004./2005. gada, gan 2005./2006. gada sezonās spēlēja NBA klubā «Golden State Warriors» – turpat, kur Biedriņš, turklāt abi tolaik, kā jau bijušā austrumbloka valstu pārstāvji, sadraudzējušies. Stāsta, ka arī naktsklubu apmeklējumi nav bijuši sveši. Muguras traumas dēļ NBA karjera Čabarkapam beidzās 2006. gadā, kad Goldensteitā kopsummā viņš bija pavadījis 98 spēles.

Kāds krietni pacenties
Līdz ar to ir puslīdz droši skaidrs, ka šīs fotogrāfijas tiešām ir ar vismaz piecu (vai sešu) gadu senu pagātni, tātad vēl jo interesantāks ir jautājums – kāpēc tieši tagad un kam tas bija vajadzīgs? Apskatoties šo fotogrāfiju izmēru megabaitos, top skaidrs, ka uzņēmumi nav tapuši ar kādu parastu «ziepjutrauku», bet gan tiem laikiem visai profesionālu fotokameru, taču tikpat skaidrs, ka ne jau tolaik vēl brīva vīrieša statusā esošais Biedriņš ir pasūtījis šādus «mākslas darbus». Tātad – kurš un kāpēc? Basketbolists un viņa dzīvesbiedre (arī bērna māte) Madara Grīnberga šobrīd atrodas Amerikā un ne caur kādiem kontaktiem nav pieejami, tāpēc atliek vien balstīties uz pieejamo informāciju. Savukārt tā liek atminēties gadījumu teju precīzi pirms gada, kad līdzīgā kārtā tika noplūdinātas basketbolista Sanda Valtera šķirtās sievas Katrīnas kailfoto, kurus viņa bija bildējusi pati.

Foto: puaro.lv
Foto: puaro.lv

Avots