Sony atzīmē uzvaru septiņās kategorijās 2017.gada EISA balvu pasniegšanas ceremonijā

Sony atzīmē uzvaru septiņās kategorijās 2017.gada EISA balvu pasniegšanas ceremonijāSony atzīmē uzvaru septiņās kategorijās 2017.gada EISA balvu pasniegšanas ceremonijā

Sony ir guvis Eiropas Attēlveidošanas un skaņas apvienības (EISA) atzinību par iedvesmojošu produktu radīšanu klientiem, kā arī par attēlveidošanas un mājas kino tirgus robežu pārdefinēšanu. Šogad Sony tika pagodināts ar septiņiem apbalvojumiem, kas ir vairāk nekā jebkuram citam ražotājam un vairāk nekā Sony līdz šim bija ieguvis vienā gadā.

EISA, kurā pārstāvēti 53 ekspertu žurnāli no 25 valstīm, pārstāv lielāko redakcionālo sadarbību plaša patēriņa elektronikas nozarē un atzīmē labākos produktus jau vairāk nekā 35 gadus.

EISA 2017.-2018.GADA LABĀKĀ KAMERA: Sony α9

Sony α9 ir revolucionāra bezspoguļa kamera kas daudzos veidos pārspēj tradicionālos digitālo spoguļkameru konkurentus. Pateicoties tā inovatīvajam dizainam, 24,2 miljonu pikseļu pilna kadra attēlu sensors spēj uzņemt 20 kadrus sekundē pilnā izšķirtspējā bez elektroniskā skatu meklētāja aptumšošanās un piedāvā absolūti klusu fotografēšanu līdz pat 1/32 000 sekundes daļā pilnīgi bez vibrācijām.
Jaunā, superātrā autofokusa sistēma ar 693 fāzes noteikšanas autofokusa punktiem, kas noklāj 93% attēla, nodrošina to, ka pat strauji kustoši objekti ir fokusā. Piecu ašu stabilizācija atļauj 5 pakāpju lēnāku slēdža ātrumu. Pilna pikseļu nolasīšana bez pikseļu grupēšanas nodrošina lielisku 4K video kvalitāti.

EISA 2017-2018.GADA PROFESIONĀLO PATĒRĒTĀJU KOMPAKTĀ SISTĒMAS KAMERA: Sony α6500

α6500 ir ļoti maza kompaktā sistēmas kamera, kas nodrošina profesionālu veiktspēju.
Vienalga vai esi 4K video operators vai kluso dabu fotogrāfs, a6500 piedāvā lielisku attēla kvalitāti ar tās 24,2 miljonu pikseļu Exmor CMOS APS-C izmēra sensoru, lielu ātrumu un lielisku objektīvu izvēli. Piecu ašu stabilizācija ir saderīga ar Sony E-mount objektīviem, kā arī A-mount objektīviem, pielietojot adapterus. 425 fāzes noteikšanas AF punkti noklāj gandrīz visu attēlu, kamēr 3in grozāmais skārienjutīgais ekrāns ļauj izvēlēties fokusa punktus ar pirksta skārienu.
Kamera atbalsta 11 kadru sekundē uzņemšanu ar nepārtrauktu autofokusu un mērīšanu ar buferi, kas padara iespējamu pat 269 secīgu attēlu nepārtrauktu uzņemšanu.

EISA 2017.-2018. GADA KOMPAKTĀ KAMERA: Sony RX100 V

Sony RX100 V ir augstāko tehnoloģiju meistardarbs, kas ietverts ļoti nelielā izmērā. Gluži kā tās priekštecis, tā piedāvā 1.0 tipa sensoru un lielisku grozāmo OLED elektronisko skatu meklētāju. Jaunais 20,1 miljonu pikseļu
Exmor RS CMOS attēlu sensors, savienojumā ar ātro BIONZ X attēlu procesoru un jaunu LSI procesoru, ļāvis SONY saīsināt autofokusa reakcijas laiku līdz 0,05 sekundēm un paātrināt nepārtraukto attēlu uzņemšanu līdz 24 kadriem sekundē – ar AF/AE sekošanu, tādējādi nodrošinot to, ka uzņemot sēriju ar attēliem, kuros redzams kustīgs objekts, katrs attēls saglabā asumu ar piemērotu ekpozīciju. Papildus spējai filmēt 4K video, RX100 V piedāvā arī super palēninājumu līdz pat 1000 kadriem sekundē, klusu uzņemšanu un daudzfunkciju kontroles gredzenu personalizētam lietojumam.

EISA 2017-2018.GADA SUPERTĀLUMMAIŅAS KAMERA: Sony RX10 III

Sverot tikai 1095g, Sony RX10 III ir ideālā kamera visiem sporta un dabas fotogrāfiem, kuri meklē viegli pārnēsājamu universālo risinājumu. Satriecošais ZEISS Vario-Sonnar T* 24-600mm objektīvs nodrošina 25-kārtēju tālummaiņu ar ātru f/2.4-4 maksimālo diafragmas atvērumu, kamēr Exmor RS 1.0 tipa sensors, izcili ātrs autofokuss un Optical Steady Shot nodrošina asus attēlus bez kameras drebēšanas. Papildu tā neticamajam fokusa diapazonam, RX10 III var uzņemt makro attēlus pat 3mm attālumā un klusais slēdzis neiztraucēs tramīgos dabas objektus. RX10 II nav tikai lieliska izvēle fotografēšanai – tas spēj uzņemt 4K video un pastāv arī iespēja uzņemt 1000 kadrus sekundē, tādējādi panākot dramatisku 40 kārtēju palēninājumu.

EISA 2017.-2018. GADA KOMPAKTAIS SISTĒMAS OBJEKTĪVS: Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS

Šis 100mm telefoto galvenais objektīvs piedāvā G Master sērijai raksturīgo izcilo izšķirtspēju savienojumā ar STF (Smooth Trans Focus) lēcu elpu aizraujošo bokē. Šis objektīvs ir izgatavots, lai radītu neparasti gludu un dabisku bokē bez vinjetēšanas. Tam ir raksturīgs arī ātrs, precīzs un kluss DDSSM autofokuss un tas spēj uzņemt 0.25x palielinājuma tuvplānus. Iebūvētā Optical SteadyShot attēla stabilizēšana samazina izplūdumu, ko var izraisīt kameras kustēšanas ilgākā slēdža aizvēršanās laikā. Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS visādā ziņā turpina G Master premium klases objektīvu koncepciju.

EISA 2017.-2018.GADA PROFESIONĀLAIS KOMPAKTAIS SISTĒMAS OBJEKTĪVS: Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS

Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS ir iespaidīgs objektīvs, kas aptver populārākos sporta fotografēšanas leņķus. Objektīvs sniedz ārkārtīgi augstu asumu, kas ir vienmērīgi izkliedēts, nodrošinot teju neesošu kvalitātes zudumu pie malām. Asums saglabājas visā tālummaiņas diapazonā, pat izmantojot telekonverterus. Tam ir plūstošā fokusēšanas sistēma, kas pirmo reizi tika ieviesta α tālummaiņas objektīvā, kas nodrošina iespaidīgu minimālo fokusēšanas attālumu – tikai 0,96m. 11 noapaļotās diafragmas lāpstiņas sniegs skaistu bokē efektu, un objektīvam ir ļoti ātrs auto fokuss, it īpaši apvienojumā ar zibenīgo Sony α9. Visbeidzot, FE 70-200mm F2.8 GM OSS ir paredzēts intensīvai lietošanai jebkādos laikapstākļos.

EISA 2017.-2018.GADA MĀJAS KINOZĀLES TV: Sony KD-65ZD9

Sony 4K flagmanis nodrošina izcilu skatīšanās pieredzi, lielisku krāsu kvalitāti un labāko kontrastu savā klasē, kā arī atbalstu visiem populārākajiem HDR formātiem (ieskaitot paredzamo Dolby Vision atjauninājumu). Ultra HD Blu-ray un 4K HDR materiālu straumēšanu lieliskā kvalitātē – pat gaišā telpā – nodrošina Sony 4K HDR procesors, X1 Extreme un tieša pilna pārklājuma LED aptumšošanas tehnoloģija, Backlight Master Drive, kas sniedz nepārspējamu attēla kvalitāti.. KD-65ZD9 ir premium klases mājas kinozāles displejs ar pietiekamu jaudu un veiktspēju, lai spētu realizēt 4K HDR vizuālo pieredzi ar nevainojamu spilgtumu, kontrastu un dinamisku krāsu.

Iesūtīja: Sony.net

Dalies:

Leave a Reply