Jaunā LUMIX TZ90: kompaktā, ceļojumiem perfekti piemērotā korpusā apvienota 4K Photo pielāgojamība un 30x optiskās tālummaiņas jauda

Jaunā LUMIX TZ90: kompaktā, ceļojumiem perfekti piemērotā korpusā apvienota 4K Photo pielāgojamība un 30x optiskās tālummaiņas jaudaPanasonic izziņo jaunu “ceļojumu tālummaiņas” kabatas izmēram draudzīgu kameru, LUMIX DC-TZ90, kura piedāvā augstu attēla kvalitāti un kurā izmantotas unikālas Panasonic funkcijas, tostarp 4K Photo. Šī kamera ir ideāls sabiedrotais ceļojumos, un tajā ietverta virkne funkciju, tādas kā 30x optiskā tālummaiņa (35 mm kameras ekvivalents: 24 – 720 mm), uzlabots sensors un jauns pieliecams ekrāns.

Sevišķi platā leņķa 24 mm objektīvs ir ārkārtīgi universāls, diapazona telefoto galā sasniedzot 720 mm. Tas ir LEICA DC VARIO-ELMAR objektīvs un atbilst Leica stingrajiem standartiem, attiecīgi nodrošinot nevainojamu attēla skaidrību, minimālus izkropļojumus un mirgošanu. Turpat ir Power O.I.S, kas palīdz uzturēt kadru asumu neatkarīgi no tā, kādu fokusa garumu lietojat.

Salīdzinājumā ar TZ80 priekšteci, proti, 18,1 megapikseli, jaunais 20,3 megapikseļu lielas jutības MOS sensors ir izrāviens uz priekšu. Apvienojumā ar lieljaudīgo Venus apstrādes programmu panākta uzticama augsta attēlu kvalitāte visdažādākajos apstākļos, pat vājā apgaismojumā.

Iemūžiniet perfektu mirkli ar 4K Photo

TZ90 ir pieejama Panasonic inovatīvā 4K Photo funkcija. Lai piekļūtu dažādajiem 4K PHOTO režīmiem, izmantojiet speciālo pogu uz TZ90 korpusa. Uztveriet gaistošus mirkļus ar 30 fps un izgūstiet nekustīgus attēlus ar 8 megapikseļiem līdzvērtīgu izšķirtspēju, ar ko pilnīgi pietiek, lai varētu izdrukāt līdz A3 izmēra fotogrāfijas. Arī virkne citu noderīgu funkciju izmanto 4K tehnoloģiju. Post Focus nozīmē, ka varat mainīt fokusa punktu pēc uzņemšanas, savukārt Focus Stacking sniedz iespēju pēc uzņemšanas mainīt lauka dziļumu, apvienojot daudzus attēlus vienā.

Ar sevišķi lielo automātiskās fokusēšanas (AF) ātrumu jūs noteikti nekad nepalaidīsiet garām nevienu mirkli. Kamerā TZ90 ir iestrādāta Panasonic DFD (Depth From Defocus – dziļums defokusēšanas rezultātā) tehnoloģija, un kamera nodrošina 0,1 sekundes AF ātrumu. Varat izmantot arī nepārtraukto uzņemšanu ar 10 (AF-S) fps vai 5 (AF-C) fps. Virkne AF funkciju ietver skāriena AF, 49 punktu AF punktus un AF vājā apgaismojumā, kas palīdz fiksēt fokusu plašā dažādu apstākļu diapazonā. Arī tiem, kuri vēlas nodoties manuālai fokusēšanai, kamerā ir iestrādāts daudz noderīgu funkciju, tostarp fokusa paasināšana un MF palīgs.
Tagad jūsu tik nozīmīgās pašbildes uzņemt ir vieglāk kā jebkad – pateicoties 3,0 collu, 1040k punktu skārienjutīgajam ekrānam, ko iespējams noliekt ar skatu uz priekšu (jaunums kamerā TZ90). Jums tikai jāapvērš monitors, un kamera automātiski ieies pašuzņēmumu režīmā. Runājot par nevainojama pašportreta uzņemšanu, jums ir bezgala daudz iespēju, un jaunais 4K pašbilžu režīms nodrošina, lai jūs iegūtu gribētā izskata attēlus. Vēl viena jauna funkcija ir panorāmas pašbilde, kurā jūs atrodaties elpu aizraujošas ainavas centrā – ideāla funkcija ceļojumu attēliem. Fona regulēšanas iespēja piešķir jūsu portretiem profesionālu izskatu un noskaņu, savukārt skaistināšanas funkcijas palīdz nodrošināt vienmēr labāko izskatu. Atbrīvojiet rokas, izmantojot funkciju Buddy Shutter vai Face Shutter, kas automātiski iedarbinās aizslēgu, kas būs ieņemta noteikta poza.

Līdz ar aizmugurējo monitoru kamerā ir arī 0,2 collu, 1,166k punktu EVF (Electronic View Finder – elektroniskais skatu meklētājs), kas sniedz pielāgojamības iespēju izveidot tādus attēlus, kādus vien vēlaties. Ar acu sensoru EVF tiek ieslēgts automātiski, lai darbība nezaudētu vienmērību, kamēr jūs turpināt lietot ekrānu, lai iestatītu AF punktu ar skārienpaliktņa palīdzību.

Kaut kas ikvienam: modernizēti iestatījumi un regulēšanas skalas ieliek enerģiju jūsu rokās

Prasmīgus lietotājus iepriecinās tas, ka kamerā ir virkne manuālu un entuziastu līmeņa regulēšanas iespēju, kas ļauj pielāgot iestatījumus atbilstoši jūsu fotografēšanas rokrakstam. Kamerā ir pilns manuālu un daļēji automātisku režīmu (PASM) kopums, turklāt jūs varat uzņemt attēlus arī sevišķi pielāgojamajā RAW formātā. Lietojiet regulēšanas gredzenu ap TZ90 objektīvu, lai ieregulētu tādus iestatījumus kā, piemēram, diafragmu, savukārt regulēšanas skala kameras aizmugurē noder, lai mainītu citus iestatījumus.

Ar TZ90 jūs bez pūlēm varat uzņemt ne tikai fantastiskus fotoattēlus – kamerā iestrādāta arī virkne modernāko video tehnoloģiju. Varat ierakstīt vienmērīgus augstas izšķirtspējas QFHD 4K video materiālus ar 3840 x 2160 izšķirtspēju un līdz pat 30p kadru ātrumu. Bez tam virkne funkciju palīdz jums iegūt iespējami labākos videoklipus, piemēram, sašķiebuma korekcija un 5 asu attēla stabilizēšana. Izmantojiet 4K tiešo apgriešanu, lai panoramētu un pielāgotu kompozīciju pat pēc tam, kad ierakstīšana ir beigusies. Turklāt varat uzņemt satriecošus ātrdarbības video ar 120 fps / 100 fps full HD, iegūstot dramatisku palēninātas kustības efektu.

Kamerā TZ90 ir vēl vesela bagātība citu aizraujošu un noderīgu funkciju. Radiet brīnišķīgus nakts skatu uzņēmumus, izmantojot gaismas kompozīcijas režīmu; savukārt radošie filtri piešķirs jūsu attēliem (tostarp panorāmas uzņēmumiem) priekpilnu, dramatisku vai māksliniecisku efektu. Lietojiet kameras 3 cm makrofunkcionalitāti, lai objektu tuvinātu un attiecīgi iegūtu fantastiskus kadru aizpildošus insektu, ziedu un citu nelielu objektu attēlus. Izmantojot Wi-Fi savienojamību, varat savienot TZ90 ar savu viedtālruni vai planšetdatoru, lai kameru darbinātu tālvadības režīmā vai arī lai nosūtītu attēlus uz savu ierīci un bez kavēšanās tos kopīgotu sociālo tīklu vietnēs un e-pastā. USB uzlāde nodrošina pielāgojamību, proti, kameru iespējams darbināt bez speciālas akumulatoru uzlādes ierīces – vēl viena funkcija, kas TZ90 padara par nevainojamu ceļojumu biedru.

Iesūtīja: Panasonic.com

Leave a Reply