Filmas «Svingeri» 2016 aizkadri (134 foto)

Filmas «Svingeri» 2016 aizkadri (134 foto)
Foto: Lauris Aizupietis, SVINGERI

Attiecību līkloči, greizsirdība un kaisle raksturo filmas “Svingeri” galveno būtību. Taču režisors uzsver, ka filmas unikalitāte slēpjas tajā, ka filma precīzi parāda laiku, kurā mēs dzīvojam šobrīd un problēmas, kuras ar katru dienu kļūst arvien aktuālākas.



SVINGERI ir viegla komēdija par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona.

SVINGERI ir: Sievietes, kuras nebaidās gribēt mīlestību, seksu un laimīgu dzīvi. Vīrieši, kuri mīl, nodarbojas ar seksu un bauda dzīvi. Iekāre, kaisle, kas mijas ar bailēm palikt vienam un ilgām pēc kāda cita dzīves. Nejauši sastapts svinga partneris vai svešinieks uz kaimiņu balkona. Galvenie varoņi filmā ir tēli, kurus vieno vēlme pēc flirta, asuma, riska.




Tas ir izaicinājums nākt un pasmieties pašiem par sevi!

Režisors – Andrejs Ēķis, producenti Kristians Alhimionoks un Zanda Seņkova Lomās: Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Jānis Jubalts, Elīna Vāne, Ģirts Ķesteris, Kristīne Belicka, Jurijs Djakonovs Filmu kompānija: Platforma Filma, Cinevilla Studio.