Rīgas Fotomēnesis izsludina fotogrāfiju konkursu: Fakti un precizējumi

Festivāls Rīgas Fotomēnesis izsludina fotogrāfiju konkursu par šī gada festivāla tēmu Fakti un precizējumi. Konkursā aicināti piedalīties fotogrāfi no visas pasaules, kuru darbi pievēršas sarežģītām, paradoksālām, traģiskām un arī humoristiskām kultūrsituācijām un to interpretācijām šodienas pasaulē.

Aptuveni 20 fotogrāfiju sērijas tiks projicētas īpašā pasākumā pilsētvidē, kas norisināsies 13. maija vakarā Rīgā. Precīza norises vieta tiks izziņota vēlāk. Pēc pasākuma projekcija tiks izvietota arī festivāla mājaslapā un sociālajos tīklos. Pieteikumu termiņš – 2017. gada 31. marts plkst. 23:59.

 

Noteikumi

  1. Konkursā aicināti piedalīties fotogrāfi no visas pasaules bez vecuma ierobežojuma.
  2. Iesūtītajām fotogrāfijām jāatbilst festivāla tēmai Fakti un precizējumi.
  3. Dalībnieks konkursā var piedalīties ar 8-12 fotogrāfijām no vienas sērijas, kuras jāiesniedz līdz 2017. gada 31. martam plkst 23:59. Fotogrāfijas izvērtēs žūrija Rīgas Fotomēneša komandas sastāvā un rezultātus paziņos līdz 14. aprīlim.
  4. Katrs dalībnieks drīkst iesniegt tikai vienu pieteikumu (sēriju).
  5. Fotogrāfijām jāatbilst šādiem parametriem: augstas izšķirtspējas attēli, garākā mala no 2000 līdz 2500px, JPG, RGB, maksimāla kompresija.
  6. Faili jānosauc pēc jūsu vārda un uzvārda un attēla kārtas numura, piemēram, “anna_ozola_01.jpg”, “anna_ozola_02.jpg” utt.
  7. Dalībniekam pieteikumā ir jāiekļauj arī .doc vai .docx fails, kurā ir jānorāda arī savs vārds un uzvārds, dzimšanas gads, rezidences valsts, epasta adrese, mājas lapas adrese (ja ir), sērijas nosaukums un īss sērijas apraksts (līdz 500 zīmēm).
  8. Pieteikums jāiesūta izmantojot wetransfer.com programmu, pieteikumu adresējot opencall@rigaphotomonth.com.
  9. Dalība konkursā ir bez maksas.
  10. Pieteikumi, kas iesūtīti pēc termiņa beigām un neatbilst minētajiem parametriem, netiks ņemti vērā.
  11. Konkursa uzvarētāju darbi tiks projicēti pasākumā 13. maijā vakarā. Precīza vieta tiks izziņota ne vēlāk kā 4 nedēļās pirms pasākuma.
  12. Piedaloties konkursā, konkursa dalībnieks atļauj bez atlīdzības Rīgas Fotomēnesim izmantot darbus festivāla pasākumos, t.sk. festivāla mājas lapā un tā sociālajos tīklos. Dalībnieks arī atļauj bez atlīdzības Rīgas Fotomēnesim un ar to saistītajām trešajām personām izmantot iesūtītos darbus ar konkursu un festivālu saistītajos publicitātes materiālos.
  13. Jautājumu vai tehnisku kļūmju gadījumā, lūdzu, rakstiet opencall@rigaphotomonth.com

Avots: rigasfotomenesis.lv

Leave a Reply