Panasonic iepazīstina ar jaunākajām inovācijām un produktiem nepārspējamai patērētāju pieredzei mājās

Panasonic iepazīstina ar jaunākajām inovācijām un produktiem nepārspējamai patērētāju pieredzei mājāsJaunie OLED televizori, jaunākie Technics plašu atskaņotāji, daudzas jaunas virtuves ierīces un personiskās higiēnas produkti pirmo reizi tiek izrādīti Eiropā. Panasonic konvencijā tiek izrādīts plašs Panasonic produktu klāsts, sākot no audiovizuālā aprīkojuma līdz pat mazām virtuves ierīcēm un personiskās higiēnas ierīcēm.

Ikgadējā Panasonic pasākumā tiek demonstrēta uzņēmuma nemainīgā apņēmība izstrādāt inovatīvus un integrētus risinājumus, kas dzīvi padara vēl ērtāku, drošāku un patīkamāku. Ikviens no eksponētajiem produktiem ir projektēts un izstrādāts tā, lai atbalstītu individuālu dzīvesstilu.

Galvenie eksponāti Panasonic konvencijā 2017

Panasonic – kopā ar saviem partneriem – padara iespējamas viedpilsētas
Kopā ar saviem stratēģiskajiem partneriem Panasonic tiecas izstrādāt labākus dzīvošanas veidus. Viedpilsētas, tādas kā Fudžisava ilgtspējīgā viedpilsēta (FSST), Cunašima SST un “Nākotnē dzīvojošā Berlīne”, ir norādoši paraugi, kā Panasonic nerimtīgās inovācijas saliedē gaidāmā dzīvesveida koncepcijas jau šodien. Enerģētikas risinājumi, sākot no uzglabāšanas akumulatoros līdz saules enerģijas tehnoloģijai un siltumsūkņiem, veicina dzīvi šajās pilsētās un cituviet, demonstrējot jaunas enerģijas ģenerēšanas, uzglabāšanas, pārvaldības un lietderības metodes.

Mazumtirdzniecības vidē Panasonic pārveido iepirkšanās pieredzi ar dažādiem mazumtirdzniecības risinājumiem. LinkRay, jauna Panasonic tehnoloģija, veido savienojumu ar cilvēku viedtālruņiem, sniedzot zīmoliem iespēju kopīgot personalizētus piedāvājumus un informāciju tieši ar patērētājiem. Savukārt Panasonic viedais videoanalītikas risinājums ļauj mazumtirgotājiem gūt dziļāku ieskatu patērētāju uzvedībā, lai attiecīgi pilnveidotu popularizējamās jomas savos veikalos.

Dzīvesstila izstāde – baudiet svaigus ēdienus ātri
Panasonic 2017. gada mazo virtuves ierīču klāsta degpunktā ir japāņu iedvesmotā filozofija “Baudām svaigu”, kas atbilst arvien pieaugošā skaita eiropiešu vēlmēm, kuri tiecas pēc veselīga, ilgtspējīga dzīvesstila un vēlas patērēt svaigu pārtiku ātri.

Popularizējot veselīgu ēšanu, tagad ļoti populārā MJ-L600 lēnā sulu spiede ir aprīkota ar smūtiju palīgierīci, un jaunākā SD-ZB2522 maizes cepšanas ierīce turpina atrasties lieliskas garšas bezglutēna recepšu īstenošanas avangardā, tagad piedāvājot arī kūkas, pastu un pilngraudu maizi. Tāpat izstādē redzams Panasonic jaunais un jaudīgais rokas blenderis, MX-S401, (būs tirdzniecībā rudenī), kas paplašina mazo virtuves ierīču sortimentu un piedāvā oriģinālu asmeņu blendēšanas sistēmu un piedziņas vadību, nodrošinot lielisku griešanas veiktspēju. Visbeidzot, jauns mikroviļņu krāšņu klāsts atbalsta veselīgu dzīvesveidu ar iestrādāto tvaicēšanas funkciju līdz pat grila kategorijai, nodrošinot ātri pagatavotas maltītes, kurās saglabātas svaigo sastāvdaļu būtiskās uzturvielas.

Veselība un skaistums ieguvuši lielāku eleganci
Ar 12 jauniem produktiem vīriešiem un sievietēm, tostarp skuvekļiem, kāju kopšanas un inovatīvām mutes dobuma kopšanas ierīcēm, Panasonic palīdz ikvienam izskatīties un justies vislabāk.

Jaunā GD skuvekļu/trimeru sērija vīriešiem piedāvā augstākās kvalitātes produktu klāstu, kas garantē nevainojamu jaudas un precizitātes līdzsvaru un piedāvā jaunu, inovatīvu konstrukciju, ar ko formu un izcilu konturējumu uzturēt vēl sekmīgāk.

Konvencijā piedalīsies profesionāls frizieris un stāstīs par savu pieredzi darbā ar Panasonic produktiem un konkrēti ar jauno LV 5 asmeņu skuvekļu sēriju, kā arī instruēs, kā darboties ar GD60 skujošo trimeri. Visos šajos produktos iestrādāta inovatīvā japāņu asmeņu tehnoloģija.

Sievietēm ir pieci jauni depilatori un jauna pēdu kopšanas ierīce; visi šie produkti nodrošina salona kvalitātes kopšanu mājas apstākļos.

Nekad nepalaidiet garām dzīves vienreizējos mirkļus ar LUMIX kameru
Panasonic vadošais LUMIX kameru klāsts garantē to, ka būs iespējams iemūžināt ikvienu mirkli, un Panasonic sortimenta papildinājums 2017. gadā nav izņēmums. Ar DMC-FZ82 Panasonic ir tikko ieviesis jaunu modeli savā populārajā izvērstās tālummaiņas FZ pārejas kameru sērijā. FZ82 ar jauniestrādāto 18,1 megapikseļa lielas jutības MOS sensoru un Lumix DC VARIO 20 mm sevišķi plata leņķa objektīvu nodrošina ne tikai sešdesmitkāršu optisko tālummaiņu, bet arī 4K video un 4K foto.

Pirmo reizi Eiropā: tagad apmeklētāji var redzēt GH5 darba paraugus un, paņemot rokās un izmēģinot, var izbaudīt rīkošanos ar nepārspējamu hibrīdkameru, kas nevainojami iemūžina mirkļus 4K 60p / 50p video un uzticami atveido 4:2:2 10 bitu 4K video, līdz ar lielāko četru trešdaļu mikroobjektīvu klāstu savā nozarē.

GH5 ekspozīcija aizņems visu stendu, atspoguļojot dažādos lietojumus, piemēram, “fotografēšanas stūrītis”, 4K filmu dekorāciju stila uzņemšanas laukums un AF pielietojums – viss, lai izskaidrotu ierīces ievērojamās iespējas. Šī pirmšķirīgā kamera nodrošinās izcilu veiktspēju profesionāliem fotogrāfiem, videogrāfiem un jaunajiem foto/video hibrīdu veidotājiem, kā iemūžināt savu redzējumu viegli un stilīgi.

Panasonic televizoru attēla kvalitāte ienes Holivudu jūsu mājās kā vēl nekad līdz šim
Panasonic ir licis lietā savu gadiem ilgo pieredzi TV tehnoloģijā, lai izstrādātu vizuālās sistēmas, kas kinoteātri ienes tieši mājās, vienlaikus smeļoties iedvesmu no jaunākajiem interjera dizaina principiem. Šogad Panasonic avangardiskās 2017 OLED un LED televizoru sērijas tiks eksponētas Holivudas kino pieredzes laukumā.

EZ1000 un EZ950 4K Pro HDR OLED televizori nosaka jaunu TV atskaites līmeni 2017. gadā. Būdami profesionālās kategorijas televizori, kā EZ1000, tā EZ950 atklāj pilnu jaunākās OLED ekrānu tehnoloģijas kontrasta un krāsu potenciālu ar nepārspētu melno toņu piesātinājuma līmeni un precīzākajām krāsām, kādas jebkad redzētas, kā rezultātā iegūti ārkārtējas precizitātes un valdzinoša skaistuma attēli.

Turklāt flagmanis EZ1000 pārstāv nepārspētu formas un funkcijas apvienojumu ar savu jaudīgo dinamisko asmeņu skaļruņu skaņas sistēmu, kas ir iestrādāta televizora statīvā, tā, ka ekrāns šķiet maģiski lidināmies virs skaļruņa. Uzņēmuma cildinātā audiozīmola Technics inženieri ir pilnveidojuši dinamisko asmeņu skaļruņus tā, ka OLED televizoru skaņa neapšaubāmi būs pati labākā.

Iepazīšanās ar jaunu mūzikas vilni mājas AV
Panasonic mājas audioierīču klāsts sniedz lietotājam neierobežotu klausīšanās iespēju. Šogad izstādē pārstāvēts ALL sērijas klāsts, ko iespējams uzstādīt visā mājoklī, veidojot vienu sistēmu un nodrošinot augstas kvalitātes audio neatkarīgi no tā, kur esat.

Eksponētas ir arī mikro CD HiFi sistēmas ar uzlabotu augstas izšķirtspējas audioskaņas kvalitāti un MAX HiFi sistēmas audiobaudījumam “viss vienā” ar modernu urbāno dizainu.

Jaunu drošības standartu izvirzīšana mājas viedkameru jomā
Panasonic ar savu viedo sadzīves produktu klāstu gādā par sirdsmieru mājās, padarot dzīvi ērtāku, drošāku un parocīgāku. KX-HNC800 Full HD kamera, kas laista klajā Panasonic 2017. gada pavasara klāstā, nodrošinās tiešu datu plūsmu no notikuma, līdz ar to apmeklētāji paši varēs pārliecināties par to, cik labi HD kvalitāte lietotājam sniedz iespēju uzraudzīt savu mājokli.

Ar ērtu pirmsierakstīšanas funkciju, kad attēlveide sākas divas sekundes pirms kameras kustību sensora aktivizēšanas, nekad netiks palaists garām neviens svarīgs mirklis.  Brīžiem, kad uzraudzība nav nepieciešama, kamerai ir manuāls bīdāms privātuma aizsegs, kas pārsedz kameru un apklusina mikrofonu.

Sadarbībā ar Panasonic.com

Leave a Reply