SONY IZZIŅO PAPILDINĀJUMU POPULĀRAJĀ FOTOAPARĀTU SĒRIJĀ CYBER-SHOT® RX

Jaunā kompaktkamera RX100 V (modelis DSC-RX100M5) var lepoties ar savā segmentā pasaulē ātrāko autofokusēšanu, visvairāk autofokusa punktiem un visātrāko fotosērijas uzņemšanu. Jaunā pārsteidzošā kamera ir aprīkota ar jauna līmeņa autofokusēšanas sistēmu (Fast Hybrid AF), kas nodrošina ātrāko autofokusu kompaktkameru klasē (tikai 0,05 sekundēs), kā arī tai ir visvairāk autofokusa punktu sensorā (315 punkti), kas nosedz 65% kadra. Ar šo kameru iespējams uzņemt fotoattēlu sēriju ar ātrumu 24 kadri sekundē – kas ir ātrākais rādītājs kompaktkameru vidū, – turklāt pilnā 20,1 efektīvā megapikseļa izšķirtspējā ar AF/AE izsekošanu līdz pat 150 kadriem pēc kārtas.

RX100 V ir aprīkota ar tikko izstrādātu jaunu 1,0 tipa Exmor RS™ CMOS sensoru ar DRAM mikroshēmu, ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-70 mm[i] F1,8 – 2,8 liela atvēruma objektīvu un uzlabotu attēla apstrādes sistēmu ar jaunu augstas integrācijas pakāpes primāro procesoru, kas maksimāli paātrina apstrādi, paplašina atmiņu un optimāli nodrošina attēla kvalitāti pie augstiem ISO iestatījumiem. Kamerai ir arī video uzņemšanas iespēja 4K kvalitātē ar visu pikseļu nolasīšanu un bez pikseļu summēšanas, palēninājuma iespēja pie ātruma līdz pat 1000 kadriem sekundē un citas aizraujošas funkcijas.[WRG id=3338]Viegli ievietojama kabatā un pirmšķirīga attēlu kvalitāte
Jaunā kamera RX100 V saglabā ērto kabatas izmēru, kas raksturīgs pārējiem RX100 sērijas fotoaparātiem, un ir aprīkota ar liela kontrasta 2,35 miljonu punktu skatu meklētāju XGA OLED Tru-Finder™, kas nodrošina reālistisku attēla priekšskatījumu un apskati pēc uzņemšanas. EVF ērti izbīdās un ievelkas atpakaļ kameras korpusā pēc lietotāja vajadzībām, un optikai ir ZEISS® T* pārklājums.

 Cenas un pieejamība
Jaunā Sony Cyber-shot kompaktkamera RX100 V Eiropā būs nopērkama novembrī un maksās aptuveni 1200 eiro. Zemūdens ietvars MPK-URX100A maksās aptuveni 360 eiro.

Iesūtīja:  Sony Latvia

Leave a Reply