SONY IEPAZĪSTINĀS AR JAUNĀKĀS PAAUDZES E-BAJONETES OBJEKTĪVIEM STARPTAUTISKAJĀ FOTO UN VIDEO TEHNIKAS IZSTĀDĒ “RIGA PHOTO SHOW 2016”

Šobrīd pasaulē lielu uzmanību iemantojušie G Master E-bajonetes objektīvi, aizraujošas lekcijas, iespēja apskatīt 30 „Sony World Photography Awards 2016” konkursa darbus – šī ir tikai daļa no aktivitātēm, ar ko foto entuziastus un profesionāļus Sony iepazīstinās savā iespaidīgajā stendā izstādē “Riga Photo Show 2016” Ķīpsalā.

Sony šogad īpaši rūpējies par foto mīļiem, paplašinot E-bajonešu objektīvu klāstu ar vairākiem pasaulē augstu uzmanību iemantojušiem modeļiem. Šie objektīvi paver jaunas iespējas attēlveidošanas pasaulē, nodrošinot augstu izšķirtspēju un iespaidīgu bokē efektu viena objektīva ietvaros. Katrā objektīvā individuāli iestrādātā kalibrēšana ļauj panākt vienmērīgu pāreju no ārkārtēja asuma līdz gleznainiem, plūstošiem bokē kadriem. Izstādes ietvaros būs apskatāmi arī E-bajonešu klāsta izsmalcinātie G Master sērijas objektīvi, kas atbilst augstiem profesionāliem standartiem gan darbam studijā, gan ārpus tās, nodrošinot izcilu ātrumu, efektivitāti un uzticamību.[WRG id=3345]Teju katru mēnesi Sony pārsteidz ar ko jaunu, tāpēc bez augstāk minētajiem objektīviem izstādē apskatei būs pieejami arī citi lieliski šī gada veikumi. Apmeklētājus Sony iepazīstinās ar tikko klajā laisto jauno flagmani APS-C sensora fotoaparātu α6500 (modelis ILCE-6500), kas ir jaunākais papildinājums godalgotajā E-mount modeļu sērijā. Jaunā α6500 fotokamera ir aprīkota ar nepārspējamo 4D FOCUS™ sistēmu, kura ļauj fiksēt fokusu uz objektu tikvien kā 0,05 sekundēs, kas ir ātrākais autofokusēšanas laiks pasaulē.

Tāpat izmēģināšanai būs pieejama arī nule kā klajā laistā A-bajonetes fotokameru flagmanis ɑ99 II. Fotokamera aprīkota ar hibrīdo fāzu noteikšanas AF sistēmu un citiem A-bajonetes risinājumiem. Šī ir ārkārtīgi labi aprīkota profesionāla līmeņa kamera, ko īpaši varētu iekārot sporta un dabas fotogrāfi.

“Riga Photo Show 2016” laikā būs apskatāms arī jaunākais Sony papildinājums populārajā fotoaparātu sērijā Cyber-shot® RX – jaunā kompaktkamera RX100 V (modelis DSC-RX100M5). Ar šo kameru iespējams uzņemt fotoattēlu sēriju ar ātrumu 24 kadri sekundē, kas ir ātrākais rādītājs kompaktkameru vidū.

Foto entuziaste, žurnāliste Kristīne Garklāva 21. oktobrī, plkst. 13:00 dalīsies vizuālā stāstā par
fotogrāfiju kā hobiju – spilgtu emociju izteiksmes veidu, atklājot dažādas nianses portretu bildēšanā, kā arī fotografējot dabu. Lekcijas laikā varēsiet iepazīties ar Kristīnes īpašajiem knifiem dažādu objektīvu lietošanā gan fotogrāfijā, gan filmēšanā.

Tāpat arī Sony aicina uz tikšanos ar sporta fotogrāfu Raimondu Volontu 21. oktobrī plkst. 14:00, kurš interesentiem sniegs iespēju izzināt sporta fotogrāfijas specifiku, izaicinājumus sarežģītos, dažreiz arī bīstamos darba apstākļus, kā arī gūt ieskatu tehnikas un aprīkojuma izvēlē.

Izstādes apmeklētājiem būs iespēja apskatīt pasaulē lielākā fotogrāfijas konkursa „Sony World Photography Awards 2016” darbu izlasi. Šis ir pasaulē lielākais fotogrāfiju konkurss, kurā šogad piedalījās 230 000 darbu no 186 valstīm. Izstādes konkursa darbi būs ne tikai vizuāls un emocionāls baudījums, bet arī lieliska iespēja iepazīties ar šī gada tendencēm fotogrāfijas pasaulē.
Izstāde “Riga Phto Show 2016” norisināsies no 21.-23. oktobrim starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Iesūtīja:  Sony Latvia

Leave a Reply