SONY LAIŽ KLAJĀ PILNA KADRA 50MM F2.8 MAKRO OBJEKTĪVU

Sony iepazīstina ar jauno pilna kadra objektīvu E-bajonetei, FE 50mm F2.8 makro objektīvs (modelis SEL50M28).

Ideāli piemērots ikdienas lietošanai šis daudzpusīgais 50mm objektīvs aprīkots ar F2.8 diafragmas atvērumu, kas nodrošina izcilu attēlu un kadru kvalitāti, turklāt tā 1:1 makro iespējas ļaus iegūt arī asus tuvplānus. Bez tam tā daudzpusīgās kontroles iespējas, ieskaitot fokusa režīma slēdzi, fokusa diapazona ierobežotāju un fokusa fiksācijas pogu nodrošinās kvalitatīvus makro uzņēmumus plašam lietotāju lokam.

Lieliski piemērots gan ainavām un portretiem, gan makro attēliem, atbalstot līdz pat 0.16m minimālo fokusēšanas distanci un platāku leņķi, sniedzot iespēju attēlot vairāk fonu salīdzinājumā ar lielāka fokusa attāluma makro objektīviem. Tā svars ir tikai 236g, kas to padara portatīvu un viegli pārnēsājamu, tāpat tas ir putekļu un mitruma izturīgs, tādējādi lietojams dažādos laikapstākļos.

Jaunais FE 50mm F2.8 makro objektīvs ir aprīkots ar ED (ļoti zemas dispersijas) stiklu, kas, pietuvinot attēlu, efektīvi kompensē aksiālo hromatisko aberāciju, tādējādi ļaujot radīt konsekventi asus augstas kvalitātes attēlus. Apļveida diafragmas atvēruma konstrukcija rada acij tīkamu pludinājuma efektu, tāpat optiskā un mehāniskā konstrukcija nodrošina mazākus atstarojumus un dubultošanos arī bez blendes.

SEL50M28 objektīvs būs pieejams Eiropā oktobrī, tā aptuvenā cena būs 600 EUR.

Avots: sonylatvija.com

Leave a Reply