NIKON IKONISKĀ DX FORMĀTA DIGITĀLĀ VIENOBJEKTĪVA SPOGUĻKAMERA D500 SAŅEM EISA GODALGU

Nikon Corporation ar patiesu prieku paziņo, ka Nikon DX formāta digitālā vienobjektīva spoguļkamera Nikon D500 ir ieguvusi balvu kā Eiropas ražojošo patērētāju digitālā vienobjektīva spoguļkamera 2016–2017, ko pasniedza Eiropas attēlveidošanas un skaņas asociācija (EISA).

Šis ir jau trešais iespaidīgais apbalvojums, ko kamera D500 ir saņēmusi šogad. Šī kamera jau ir saņēmusi apbalvojumu TIPA Awards 2016 Best APS-C DSLR Expert (TIPA apbalvojums kā labākā profesionālā līmeņa APS-C digitālā vienobjektīva spoguļkamera) un apbalvojumu Red Dot Award: Product Design 2016 (apbalvojums Red Dot par labāko produkta dizainu 2016. gadā).

EISA KOMENTĀRS PAR NIKON D500 — APBALVOJUMA EIROPAS RAŽOJOŠO PATĒRĒTĀJU DIGITĀLĀ VIENOBJEKTĪVA SPOGUĻKAMERA 2016–2017 IEGUVĒJU

Nikon ikoniskā DX formāta digitālā vienobjektīva spoguļkamera D500 nodrošina nepārtrauktu uzņemšanu lielā ātrumā (aptuveni 10 kadri/s*), tādējādi tā ir ideāli piemērota strauju darbību fotografēšanai. Tās jaudīgā 153 punktu (99 krustveida sensori) AF sistēma ļauj precīzi uztvert objektus, kas ir īpaši svarīgi, fotografējot kustības. Jaunais DX sensors ar 20,9 miljoniem faktisko pikseļu sniedz nepārspējamu attēla kvalitāti, kā arī kamera D500 ir īpaši piemērota fotografēšanai krēslā, jo tās maksimālā standarta jutība atbilst ISO 51200. Korpusa kvalitāte ir nevainojama, un ar to ir ļoti ērti rīkoties — tam ir labi apgaismots skatu meklētājs un noliecams aizmugurējais skārienekrāns. Iespēja ierakstīt 4K izšķirtspējas video un Nikon jaunais SnapBridge savienojums — tā patiešām ir iespaidīga digitālā vienobjektīva spoguļkamera.

EISA ir unikāla organizācija, kas apvieno aptuveni 50 lielākos foto, video, audio, mājas kinozāļu un mobilo elektronisko ierīču žurnālus no 20 Eiropas valstīm. Katru gadu EISA izvēlas labākos no Eiropā ražotajiem produktiem dažādās kategorijās, vērtējot attēlveidošanas, audio un mobilās ierīces.

* Aptuvenais kadru uzņemšanas ātrums pilnībā uzlādētam uzlādējamam litija jonu akumulatoram EN-EL15, izmantojot nepārtrauktu servo AF, 1/250 s vai lielāku aizvara ātrumu un citu iestatījumu noklusējuma vērtības.

Avots: Nikon.lv

Leave a Reply