UZŅEMIET IZCILAS FOTOGRĀFIJAS UN ACUMIRKLĪ KOPĪGOJIET TĀS AR JAUNO NIKON DIGITĀLO VIENOBJEKTĪVA SPOGUĻKAMERU D3400

Amsterdama, Nīderlande, 2016. gada augusts. Nikon piedāvā D3400 — DX formāta digitālo vienobjektīva spoguļkameru, ar ko ir ļoti viegli uzņemt augstas kvalitātes attēlus un acumirklī tos kopīgot. D3400 ir Nikon pirmā iesācējiem paredzētā digitālā vienobjektīva spoguļkamera, kurā tiek izmantota lietotne SnapBridge¹, — šī kamera ir ideāli piemērota tiem, kurus vairs neapmierina momentuzņēmumi, bet kuri vēlas patiešām fotografēt un uzņemtos attēlus kopīgot, atrodoties ceļā.

Nikon lietotne SnapBridge izmanto Bluetooth® zema enerģijas patēriņa (Bluetooth low energy — BLE) tehnoloģiju², kas uztur pastāvīgu mazas jaudas savienojumu starp kameru un viedtālruni vai planšetdatoru. Kameras D3400 lietotāji var automātiski sinhronizēt tikko uzņemtās fotogrāfijas neatkarīgi no savas atrašanās vietas. Viedierīcē, kas ir savienota ar kameru, ir pieejamas fotogrāfijas, kuras uzreiz var koplietot — bez piepūles un gaidīšanas. Turklāt tās nav parastas fotogrāfijas. Attēli ir smalki detalizēti — to nodrošina kameras lielais 24,2 megapikseļu DX formāta sensors, jaudīgā attēlu apstrādes programma EXPEED 4 un NIKKOR objektīvs. Lietotāji var uzņemt izcilus attēlus arī vājā apgaismojumā un veidot portretus ar vienmērīgi izplūdušu fonu. Ar šo kameru var ne tikai fotografēt! Izmantojot Nikon slaveno funkciju D-video, var ērti uzņemt videoierakstu kinematogrāfijas kvalitātē. NIKKOR objektīvs darbojas tik ātri, ka pat nepieredzējuši videooperatori var viegli filmēt jebkādā apgaismojumā un izcelt objektus uz smalki izpludināta fona.

Džordijs Brinkmens (Jordi Brinkman), Nikon Europe ražošanas vadītājs, komentē: “Kamera D3400 nevainojami iederas D3000 sērijas kameru saimē. Kamerā ir iebūvēta pārbaudīta augstākās klases tehnoloģija, kas tiek izmantota Nikon profesionālajās digitālajās vienobjektīva kamerās, un to ir ērti lietot, kas ir raksturīgi šā veida kamerām, kuras ir paredzētas iesācējiem. Pastāvīgais savienojums, ko nodrošina lietotne SnapBridge, ļauj cilvēkiem iedziļināties fotografēšanas niansēs un vienlaikus saglabāt tādu pašu savienojamību, pie kādas viņi ir pieraduši, lietojot viedtālruņus.”[WRG id=2716]SVARĪGAS PAPILDU FUNKCIJAS

Nelielā digitālā vienobjektīva spoguļkamera, kas nodrošina ilgu fotografēšanu: uzņemiet līdz 1200 kadriem vienā akumulatora uzlādes reizē³, tas iespējams kameras enerģiju taupošās tehnoloģijas un augstas kapacitātes akumulatora dēļ.
Izcila kvalitāte, fotografējot vājā apgaismojumā: jutības diapazons ISO 100–25600 nodrošina par vienu soli lielākas ISO iespējas nekā kamerā D3300.
Pamācības režīms: lietotājiem, kas ir iesācēji digitālās vienobjektīva spoguļkameras lietošanā, pamācības režīms parāda, kā pielāgot kameras iestatījumus, lai uzņemtu lieliskas fotogrāfijas un video.
Nikon digitālās vienobjektīva kameras priekšrocības: izcils ātrums, precizitāte un viegla lietošana, ko nodrošina īpaši asā autofokusa (AF) sistēma un spilgtais optiskais skatu meklētājs.
D-video: ierakstiet vienmērīgu pilnas augstas izšķirtspējas videoierakstu ar kadru uzņemšanas ātrumu līdz 50p/60p.
Paplašināma sistēma: saderība ar visiem NIKKOR DX formāta objektīviem un ērti lietojamajām Nikon Speedlight zibspuldzēm.
Komplekti: kamerai D3400 ir pieejamas vairākas komplektu opcijas, kas ietver kameras korpusu un vienu vai divus NIKKOR objektīvus. Ērti fotografējiet ikdienas situācijās, izmantojot universālo standarta tālummaiņu, vai fotografējiet tālus objektus, izmantojot komplektu, kurā ir iekļauts objektīvs AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR. Komplekti ar AF-P NIKKOR objektīviem ir lieliska izvēle video filmētājiem, tāpēc ka šo objektīvu fokusēšana notiek ātri un klusi, tādējādi ļaujot uzņemt vienmērīgu videoierakstu praktiski bez trokšņa.

¹ Tā kā kamera D3400 neatbalsta Wi-Fi, nav pieejami šādi SnapBridge līdzekļi: attālinātā fotografēšana ar viedierīci, nekustīgu attēlu pārsūtīšana sākotnējā lielumā, filmu pārsūtīšana.
² Bluetooth® vārdiska atzīme un logotipi ir reģistrētas preču zīmes, kuru īpašnieks ir uzņēmums Bluetooth SIG, Inc., un uzņēmums Nikon un tā filiāles lieto šādas preču zīmes saskaņā ar licenci.
³ Pamatojoties uz CIPA standartiem, viena kadra režīmā, kad tehnoloģija Bluetooth® netiek izmantota.

Avots: Nikon.lv

Leave a Reply