PANASONIC PRODUKTIEM ČETRAS PRESTIŽAS EISA 2016 BALVAS

Varšava, 2016. gada augusts: LUMIX TZ100 kamera, Panasonic Dual I.S. sistēma, 65DX900 televizors un DMP-UB900 Blu-ray atskaņotājs – Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācija (European Imaging and Sound Association – EISA) novērtējusi šīs trīs ierīces un vienu attēlveides sistēmu ar savām prestižajām balvām.

Panasonic spējas un pieredzi apliecina četras balvas šādās kategorijās:
Eiropas Ceļojumu kompaktkameras 2016–2017 gods modelim LUMIX DMC‑TZ100;
Eiropas Foto inovācijas 2016–2017 gods sistēmai Panasonic DUAL I.S. System;
Eiropas Mājas kinoteātra sistēmas – televizora 2016–2017 gods modelim Panasonic TX-65DX900 un
Eiropas ULTRA HD atskaņotāja 2016–2017 gods modelim Panasonic DMP-UB900.

Lumix DMC-TZ100 – nevainojami ceļojumu kadri

Lumix TZ100 kamera ir izstrādāta, atrodot perfektu līdzsvaru starp iespējām un funkcionalitāti. Tās kristāldzidrajam LEICA tālummaiņas objektīvam ir eleganta un pārdomāta forma.
“Iesaku lietot uzņemšanas režīmus, kuros iestata tikai vienu pašu parametru un kamera parūpējas par visu pārējo. Piemēram, laba apgaismojuma apstākļos es izmantoju programmu “S”, lai iestatītu ekspozīcijas ilguma prioritāti. Kad vēlos uzņemt ainavu kadrus ar trijkāji, lietoju kameras režīmu “A”, kurā noteicošā ir diafragmas prioritāte. Apstākļos, kad apgaismojums ir vājš vai kad fotografēju straujā kustībā esošus objektus, pārslēdzu kameru uz režīmu “M”, lai visus parametrus varētu iestatīt pašrocīgi atbilstoši konkrētā kadra vajadzībām,” skaidro Marko Krupi /Marco Crupi/, fotogrāfs, kurš devās ceļojumā uz Grieķiju ar Lumix TZ100 kameru.
Savā sērijā LUMIX DMC-TZ100 ir pirmā kamera, kurā iestrādāts F2.8-5.9 LEICA DC objektīvs, kas sniedz iespēju iegūt reālistiskus attēlus ar apbrīnojamu lauka dziļumu. Objektīvam ir arī daudzpusīgs 10x tālummaiņas diapazons 25 mm–250 mm, kas to padara par ideālu kameru putnu un citu nenotveramu savvaļas dzīvnieku fotografēšanai.

Panasonic TX-65DX900 – pirmais “Ultra HD Premium” televizors pasaulē

TX-65DX900 TV ir precīzi ieregulēts sadarbībā ar profesionāliem Holivudas krāsu korektoriem un filmu veidotājiem. Šajā 4K PRO modelī Studio Master HCX+ procesors apvienots ar profesionālu kinematogrāfisku projektoru, nodrošinot unikālu krāsu asumu, kontrastu un spilgtumu. Pateicoties izsmalcinātajam dizainam, šis televizors izskatīsies lieliski jebkurā telpā.
Šajā modelī ir izmantota lokāla aptumšošanas tehnoloģija un medus kāres uzbūve. Tas apliecina arī to, ka LCD ekrāns var nodrošināt gan maksimālu spilgtumu, gan piesātinātus melnos toņus, proti, atbilst lieliskam HDR baudījumam. Medus kāres uzbūve sadala ekrānu simtiem atsevišķi regulētu gaismas grupu zonās. Šīs zonas viena no otras ir izolētas, lai likvidētu gaismas noplūdes problēmas, kas var radīt gaismas oreola efektu ap spilgtiem objektiem. Visbeidzot, Panasonic Wide Colour Phosphor tehnoloģija apvieno modernizētu LED fona apgaismojumu ar jaunu krāsu filtru sistēmu un nodrošina plašāku krāsu spektru, kas ļauj redzēt bagātīgus, niansētus un dabiskus krāsu toņus, jo īpaši tumšajās ainās.

Dual I.S. – inovatīva attēlu stabilizēšanas sistēma

Dual I.S. attēlu stabilizēšanas sistēmā apvienota gan korpusa, gan objektīva stabilizācija, kas nodrošina nevainojamu roku trīcēšanas efekta korekciju un kompensāciju līdz pat 4 F punktiem. Piecu asu Dual I.S. stabilizācija darbojas platleņķa nekustīgo attēlu, telefoto uzņemšanas un kustīgo attēlu, tostarp 4K video, ierakstīšanas režīmā. Attēlu stabilizēšana ar korpusu un objektīvu darbojas vienlaicīgi, maksimāli pastiprinot abu atribūtus.

Panasonic MP-UB900: atveido attēlus un skaņas tieši tā, kā to iecerējis režisors

UB900 atskaņotājam ir jauns 4K lielas precizitātes Chroma procesors, kurā iestrādātas tādas attēlveides tehnoloģijas kā hroma apstrāde un augstas gradācijas apstrāde, kas izlolotas un pilnveidotas Panasonic Holivudas laboratorijas (PHL) Blu-ray pētniecības un attīstības nodaļā.
Pilnībā izmantojot milzīgā Ultra HD Blu-ray datu daudzuma priekšrocības, UB900 atveido videoattēlus mājas televizorā tā, ka tie izskatās tieši tādi, kādus tos veidotāji iecerējuši.
UB900 nodrošina arī ievērojami uzlabotu audiokvalitāti. Tam ir optimizēts lieljaudas barošanas bloks, turklāt tā audioshēmas piedāvā daudzas izmeklētas augstas kvalitātes audio detaļas un komponentus, kas nodrošina skaņas bagātību un izteiksmi. Turklāt šis atskaņotājs atbalsta augstas izšķirtspējas audioformātus, tādus kā DSD un ALAC.
Tā kā pieprasījums pēc 4K turpina augt, jaunās paaudzes UB900 Ultra HD Blu-ray atskaņotājs piedāvā jaunu videoskatīšanās pieredzi tiem, kuri vēlas baudīt kvalitatīvu attēlu un skaņu bez jebkādiem kompromisiem.


Sakām lielu paldies EISA par to, ka vēl reizi atzīts Panasonic darba ieguldījums elektronikas nozares attīstībā.

Avots: panasonic.com

Dalies:

Leave a Reply