IEPAZĪSTINĀM AR JAUNĀS PAAUDZES ŪDENSDROŠIEM PROSTAFF BINOKĻIEM: PROSTAFF 3S – KVALITATĪVI NIKON BINOKĻI PAR PIEŅEMAMU CENU

Amsterdama, Nīderlande, 2016. gada 4. marts: Sevišķi kompakti un viegli, PROSTAFF 3S binokļi ir ērti pārnēsājami un ideāli piemēroti visdažādākajām aktivitātēm brīvā dabā, piemēram, dabas vērošanai, trekingam, pārgājieniem un sporta pasākumiem. Plāns korpuss, ko aizsargā triecienizturīgs gumijas pārklājums, un komfortabls rokturis ērtai satveršanai. Binoklis ir ūdensdrošs un aizsargāts pret kondensāta veidošanos, tādēļ to var izmantot jebkuros laika apstākļos.

PROSTAFF 3S ir ne tikai īpaši viegls – ievērojami vieglāks par citiem šīs klases binokļiem – modelim 10×42 ir arī plašāks skata lauks pie tāda paša attāluma no okulāra līdz acij. Pateicoties tam, iespējams daudz ātrāk notvert skatu laukā kustīgus objektus, piemēram, lidojošus putnus. Nikon drošā Eco stikla optika izmantota visu lēcu un prizmu izgatavošanai. Lēcas ar daudzslāņu pārklājumu un prizmu klājums ar īpaši augstu atstarojuma koeficientu nodrošina skaidrus, spilgtus attēlus. Pagriežamie un pabīdāmie actiņas gumijas ietvari ļauj ērti noregulēt pareizu acs novietojumu.

Apvienojot izcilu optisko sniegumu, ērtu lietošanu un pārnēsāšanu ierīcē ar visai pieņemamu cenu, Nikon panākusi to, ka no PROSTAFF 3S iegādes grūti atteikties.

PROSTAFF 3S binokļu klāstā tiek piedāvāti divi standarta modeļi ar diametru 42 mm: 8×42 un 10×42.

Galvenās funkcijas:

• Sevišķi viegls
• Ar augstas atstarošanas sudraba sakausējumu klātas spoguļprizmas uzlabo spilgtumu
• Vairākslāņu pārklātie objektīvi
• Liels attālums no okulāra līdz acij nodrošina skaidru skata lauku pat lietotājiem, kas nēsā brilles
• Pagriežams un pabīdāms actiņas gumijas ietvars ar vairāku stāvokļu sistēmu ļauj ērti novietot aci pareizajā punktā
• Ūdensnecaurlaidīgs (līdz 1 m dziļumam 10 minūtes), bez kondensāta
• Gumijas apdare aizsardzībai pret triecieniem un stingrs, ērts rokturis
• Visiem objektīviem un prizmām tiek izmantota Ecoglass optika (bez svina un arsēna)

Ziņas tapušas sadarbībā ar fotografet.lv

Leave a Reply