Perfekts ceļojuma kompanjons Nikon D7200

Janvārī un februārī ir joprojām aukstajos mēnešos, un tas var būt pat, ka mums ir iespēja iegūt dažas sniega slēpošana, bet daudzi cilvēki nolemj nokļūt tuvāk vasaras siltumu, ceļošana un šādā veidā, viņi saīsināt šo laika gudrs neeksistējoša ziemas laikā. Lielākā daļa cilvēku pieņemt kompakto fotoaparātu ar viņiem savas brīvdienas vai vismaz savā telefonā. Šādā veidā tās ir dažas fotogrāfijas no baltas smiltis un zilas debesis padarot viņu kolēģi greizsirdīgs.

Šodien es vēlētos runāt par atvaļinājuma, kur mērķis bija nepieņemt saules vannas, bet ņemt fotogrāfijas.

Kā fotogrāfs, vissmagākajiem lieta esot plānojot ceļojumu photography iekārtas iepakojuma tā, lai papildu rokas bagāžas svars nebūtu budžeta spriedzi, bet vēl mums ir viss mums ir nepieciešams. Jo tur bija daudzi no mums ceļo, un ikvienam ir Nikon kameru, kļuva svarīgi panākt vienošanos par to, kas jāņem līdzi to, kas un ko mums vajadzētu atteikties no. Tas ir iemesls, kāpēc mēs izvēlējāmies kameru komplekti, kas izmanto līdzīgus baterijas (nav nekādas jēgas, velkot līdzi daudzas lādētāji). Objektīvi ir, ko pievienot visvairāk svara kameru somas, jo ilgi fokusa lēcas nosver visvairāk.

Kameras mūsu galīgais saraksts: Nikon D810, Nikon D750 ja Nikon D7200. Lēcām: AF-S 14 – 24mm f / 2.8G ED TĀLUMMAIŅAS NIKKOR; NIKKOR AF-S 24 – 70mm f/2.8 VR; 70-200mm f/2, 8g ED VR II NIKKOR; F/2.8 G ED AF-S NIKKOR 300mm VR II; 105MM F2.8G MICRO-NIKKOR AF-S IF-ED VR II Jā AF-S DX NIKKOR 16 80mm f/2.8-4E ED VR.

Varbūt kāds uzmanīgs pamanīju, ka mums bija tikai viens objektīvs ar mums, kas ir domāts pusi kadra sensora kamera. Punkts ir, ka visi domāts pilna kadra kameru lēcas ir piemēroti arī attiecībā uz pusi frame sensoru kameras. Turklāt 1.5 x kultūraugu koeficients D7200 sensora padara teleskopisko lēcas tālummaiņas daudz lielāks. 450 mm fokusa lēcas priekšā D7200 atbilst tālummaiņas 300mm f/2.8 lēcas, kas mums līdzi. Ir svarīgi, ka optisko jaudu joprojām ir f/2.8. Vienlaikus izmantojot tele konvertori, joprojām ir ievērojams zaudējums optiskās jaudas un katru papildu optiskais elements nedaudz samazina fotoattēla asumu. D7200 sensors ir 24 megapikseļi un tādējādi pastāv iespēja mazliet apgriešanas rāmi un failu joprojām ir pietiekami daudz blīvumu.

Es biju pārsteigts D7200 ir spēja koncentrēties blāvajā gaismā. Multi-Cam 3500DX II 51 punktu autofokusa sistēma, kas ir jutīga pret-3 EV dod ievērojamas priekšrocības, kad koncentrējoties blāvajā gaismā. Laikā dzinumi pirms un pēc saulrieta, mēs arī bažas par augstāku ISO jutību. ISO 1600 ir pietiekami tīrs. ISO 3200 vairs nav ko tīru un spilgtums troksnis kļūst skaidrs, bet tas ir viegli atbrīvoties no ar filtru. Šīs kameras atmiņas buferis ir diezgan pienācīgas. 18 14 bitu vai 27 12 bit RAW failus, un līdz pat 100 JPG failus ar ātrumu 6 fps ir diezgan pienācīgas rezultāts. Mēs varējām uzņemt daudz svarīgu momentu, pateicoties kas.

Kameras ķermenis ir pietiekami spēcīga, un tas ir arī laika pierādījums. Vienīgā uztraukties bija putekļi. Mūsu apvidus transportlīdzekli bez jumta brauca ātri gar unpaved ceļiem un citu auto gadījās iet mums, viss mūsu mašīnā bija pārklāta ar sarkanu putekļu slānis. Protams, laikā dzinumi, mums nācās paturēt mūsu kameras putekļus necaurlaidīgs vietā, bet laikā šaušanā, pastāvēja _ arī dažādas situācijas. Kamera bija un nebija nepieciešams tīrīt sensoru biežāk nekā parasti.

Apkopojot var teikt, es esmu ļoti apmierināts, ka šī kamera atrada vietu ceļojuma somā. Šī kamera ir uzticama, un tai ir spēcīga organizācija. Pārvaldot to ir līdzīgas pro kameras (divi zvani uzstādījumu mainīšanai) un visu, kas svarīgs ir zem pogas aizmugurē un tādējādi jums nav jādodas uz izvēlni kamera pārāk bieži. Ātri koncentrēties un nepārtraukta shoot. Varu ieteikt, šo kameru fotografēšanas entuziastiem, kuri nevēlas piekāpties par jebkuriem aspektiem, fotoattēla faila, bet, kam nepieciešama jaudīga kamera, kas ir saderīgs ar pro sērijas kameras aprīkojumu, bet vidējas klases kamera pati.

Ja jums ir kādi jautājumi, nebaidieties, sazinieties ar mani, lai iegūtu papildu informāciju.

Jaunumi, kas izveidots sadarbībā ar fotografet.lv

Leave a Reply