Canon jau 13 gadus ir pasaules līderis digitālo kameru ar maināmiem objektīviem pārdošanā

Canon šomēnes atzīmē īpašo jubileju –  jau 13 gadus zīmols ir pasaules tirgus līderis digitālo kameru ar maināmiem objektīviem pārdošanā, aptverot gan DSLR, gan kompaktsistēmu ierīces.

Uzņēmums 2003. gadā paziņoja par satriecošu sasniegumu – EOS 300D, kas apvienoja kompaktu dizainu, vieglo svaru un konkurētspējīgu cenas piedāvājumu. Inovatīvai kamerai parādoties tirgū, tā no pirmām dienām izpelnījās patērētāju atzinību un izvirzīja Canon līdera pozīcijas DSLR jomā. Kopš tā laika Canon ir turpinājis laist klajā nozarē vadošus modeļus gan profesionālu fotogrāfu un videoperātoru vajadzībām, gan plašam patērētāju tirgum, tostarp ikonisko EOS 5D sēriju.  Šī sērija, kuras pirmā kamera bija EOS 5D,  pateicoties iebūvētai video uzņemšanas funkciju un ietvertam pilnkadra sensoram pavēra ceļu DSLR video ierakstīšanai.

  1. gadā Canon savu EOS klāstu papildināja ar aizraujošu modeļu sēriju, tai skaitā ar EOS 5DS R, kam ir pasaulē lielākais pikseļu skaits – 50,6 megapikseļi, un EOS M3 bezspoguļu kameru.
  1. gadā Canon EOS klāsts atkal paplašinājās ar nesen klajā nākušo flagmani EOS-1D X Mark II – nevainojamu profesionāļiem paredzētu DSLR, kas spēj nepārtraukti fotografēt lielā ātrumā ar 14 kadriem sekundē, un EOS 80D, jaudīgu, daudzveidīgu DSLR kameru amatieriem, kurā apvienota kvalitatīvu fotoattēlu uzņemšana un zibenīgs uzņemšanas ātrums.

Visu EOS sēriju atbalsta Canon plašais EF objektīvu klāsts, kurā ražošanas vienību skaits 2015. gada jūnijā pārsniedza 110 miljonus,  piedāvājot 98 dažādus objektīvu modeļus.

Nepārtraukti uzlabojot un papildinot plašo iekārtu klāstu, Canon turpina radīt nozarē vadošos izstrādājumus, lai apmierinātu patērētāju aizvien pieaugošas radošuma un kvalitātes vajadzības. Uzņēmums ne vien spēj saglabāt līdera pozīcijas jau 13 gadu laikā, bet arī nostiprina tās,  pozicionējot sevi kā inovātoru attēlveidošanas tehnoloģijā.

Ziņas tapušas sadarbībā ar fotografet.lv

Dalies:

Leave a Reply