Canon iepazīstina ar jauniem kompaktiem produktiem – IXUS kamerām un SELPHY foto printeri

IXUS 180 BLUE FRT
IXUS 285 HS PURPLE BCK
IXUS 175 SILVER FSL
SELPHY CP1200 With Print WHT FSL
SELPHY CP1200 BK TOP RIGHT

 

 

 

 

 

 

Šonedēļ Canon paplašina kompakto kameru sēriju, iepazīstinot ar IXUS 285 HS, IXUS 180 un IXUS 175. Jaunās Canon smalkās kameras apvieno iespaidīgu attēlu un video kvalitāti, uzlabotu savienojamību un daudzfunkcionalitāti ar iespēju uzņemt labus kadrus pat atrodoties kustībā. Savukārt jaunais fotogrāfiju printeris SELPHY CP1200, kas ir ideāli piemērots Canon IXUS kamerām un viedtālruņiem, nodrošinās ērtu drukāšanu jebkurā vietā.

IXUS 285 HS, IXUS 175 un IXUS 180 – notver vairāk ar vienu kadru

Visiem trim jaunajiem IXUS sērijas modeļiem ir iespaidīgs, īpaši plats leņķis ar  optisko tālummaiņu līdz 12x, ko iespējams palielināt ar ZoomPlus funkciju. Savukārt automātiskās tālummaiņas funkcija atjautīgi tuvina vai tālina attēlu, lai izveidotu uzņēmumu atkarībā no cilvēku skaita kadrā. Jaunajiem modeļiem ir arī īpaša Movie Record poga, ar kuras palīdzību ir iespējams ierakstīt filmas. Gan IXUS 285 HS, gan IXUS 180 piemīt arī atjautīgā attēlu stabilizēšanas tehnoloģija, kas pastāvīgi pielāgojas apstākļiem.

IXUS 285 HS kamerai ir 20,2 MP CMOS sensors, kamēr IXUS 180 un IXUS 175 atšķiras ar 20 MP sensoriem. Apvienojumā ar uzlaboto DIGIC 4+ procesoru katra kamera piedāvā īpaši ātru reakciju un izcilu attēlu kvalitāti.

IXUS 285 HS – radošums satriecošā kvalitātē

IXUS 285 HS izceļas ar īpašo Creative Shot funkciju – ar vienkāršu slēdža klikšķi kamera automātiski piemēro piecus unikālus filtrus. IXUS 285 HS piemīt vēl viena ērta funkcija – Story Highlights, kas automātiski izveido būtiskāko mirkļu filmu no izvēlētu cilvēku vai datumu videoklipiem, tādējādi  padarot nevajadzīgu materiāla pēcapstrādi. Jāpiemin arī, ka IXUS 285 HS ir lieliski piemērota uzņemšanai nepietiekama apgaismojuma apstākļos, jo tās HS sistēma nodrošina pārliecinošu sniegumu pat visprasīgākajos apgaismojuma apstākļos.

SELPHY CP1200 – Drukāšana ar portatīvo printeri

SELPHY CP1200 piedāvā vienkāršu savienojamību, pielietojot iebūvēto Wi-Fi un AirPrint, kas ļauj drukāt no viedtālruņiem, planšetdatoriem un saderīgām kamerām, nodrošinot  augstas kvalitātes attēlus nepilnas minūtes laikā. Izmantojot papildaprīkojuma augstas kapacitātes uzlādējamo akumulatoru, varat izdrukāt līdz pat 54 fotogrāfijām, atrodoties ārpus mājas.

IXUS 285 HS, IXUS 180 un IXUS 175  galvenās funkcijas:

  • Vienkāršs, smalks IXUS, ko nesāt līdzi ikdienā
  • Izcilas Full HD filmas, piespiežot pogu
  • Viegli attālināti savienoties, kopīgot un uzņemt

SELPHY CP1200 galvenās funkcijas:

  • Vienkārša, ātra druka no mobilās iekārtas
  • Kompakts, stilīgs un pārnēsājams fotoattēlu printeris
  • Apdares izvēle ar standarta foto papīru

Ziņas tapušas sadarbībā ar fotografet.lv

Leave a Reply