Pēc smagas autokatastrofas reanimācijā nonākusi Erots 2013 pornomodele Jasmīne Zelts (Video/160 foto/18+)

Ja Tev vēl nav 18 gadu, nekavējoties aizveriet šo lapu! Saturs tikai pieaugušajiem!

Redakcijas rīcībā nonākusi ļoti nepatīkama ziņa no pašmāju erotikas festivāla organizatoriem, jo ar smagiem lūzumiem slimnīcā nonākusi pati spilgtākā Erota zvaigzne.



Šonakt Ungārijā autokatastrofā smagi cietusi modele Jasmīne Gold (Yasmine Gold), kurai jau piektdienas vakarā bija jākāpj uz Ķīpsalas skatuves, lai sniegtu galvu reibinošu šovu Latvijas publikai – redakcijai apstiprināja Starptautiskās izstāžu rīkotājsabiedrības BT1 producents, festivāla Erots 2013 šefs Rolands Nežborts.

Sākotnējās ziņas ir visai skopas: zināms, ka modele pati vadījusi savu spēkratu, notikusi frontāla sadursme ar citu auto, bet ātrā neatliekamā palīdzība mākslinieci nogādājusi reanimācijā. Šobrīd dzīvības briesmas Jasmīnei vairs nedraud, bet esot skaidrs, ka darbu kino laukumā un skatuves viņa varēs atsākt, pats ātrākais, pēc pāris mēnešiem.

Šobrīd producentu starpā rit aktīvas sarunas un darbs par citas ungāru modeles piesaistīšanu Erotā, jo pasākumā plānotas vairākas uzstāšanās ar īstiem un īpaši karstiem lesbi šova elementiem, kur piedalīsies trīs aktrises vienlaicīgi.