Zināmi vairāki «Erots 2010» viesmākslinieki (18﹢)

No 13.novembra iespējams iegādāties biļetes uz “karstāko” gada pasākumu – erotikas piesātināto festivālu “Erots 2010”, kas 19.februārī un 20.februārī notiks Ķīpsalas hallē.

Lielākais erotikas festivāls Baltijā piedāvās plašu mīlas preču klāstu un sola krāšņu un daudzveidīgu izklaidi, kuru varēs baudīt brīvā atmosfērā, gūstot jaunus seksualitātes pārpilnus iespaidus.

Apmeklētāji varēs baudīt pārsteigumiem pilnus slavenu pornozvaigžņu priekšnesumus, latviešu un ārzemju mākslinieku šovprogrammas, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, erotisko teātri, kā arī ekstrēmākus priekšnesumus asāku izjūtu cienītājiem. Arī paši apmeklētāji varēs “iekosties” erotikas pipariņā, piedaloties konkursos un citās aktivitātes.

Šobrīd dalību “Erots 2010” apstiprinājuši dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Ungārijas un arī tālās Jamaikas. Ar festivāla dalībniekiem var iepazīties festivāla mājas lapā www.erots.lv. Lai saglabātu intrigu, pārējos festivāla dalībniekus atklāsim pamazām! Sekojiet līdzi karstajām “Erota” aktualitātēm!

“Erots 2010” piedāvās ne tikai plašas izklaides iespējas, bet arī milzīgu erotiskās produkcijas klāstu intīmpreču izstādē, kurā erotiskās industrijas uzņēmumi un asociācijas piedāvās jaunākos sasniegumus farmakoloģijā, erotisku vīriešu un sieviešu veļu un tērpus un dažādus seksa palīglīdzekļus. Tāpat uzņēmumi piedāvās erotiska satura un noskaņas plakātus, mūziku, erotisko filmu produkciju, literatūru, tetovēšanas, pīrsinga un masāžas pakalpojumus, dažādu interešu iepazīšanās klubus un daudz ko citu. Speciālisti palīdzēs izvēlēties katram vispiemērotāko.

Pirmajiem 1000 apmeklētājiem iespējams iegādāties biļetes par rekordzemu cenu – tikai Ls 6, 50! Tuvojoties pasākumam, kā arī pasākuma laikā, iespējams, biļetes kļūs dārgākas.

Biļetes uz “Erots 2010” nopērkamas “Biļešu servisa” (www.bilesuserviss.lv ) kasēs visā Latvijā un no 1.decembra Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30). Ieeja no 18 gadu vecuma!

“Erots 2010” norises laiki:

19. februāris 18.00-03.00

20. februāris 17.00-04.00

Izstādi-festivālu “Erots 2010” jau divpadsmito gadu organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Izstādes līdzorganizators ir firma “Z un Z” – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls “Kupidons plus”. Pasākuma sponsors ir “Contex” prezervatīvi.