«Tatuškām» līdzīgās Krievijas MTV zvaigznes – lesbietes skūpstīsies Rīgā (18﹢)

Ja Tev vēl nav 18 gadu, lūdzu, nekavējoties aizveriet šo lapu! Saturs tikai pieaugušajiem!

14. februārī Ķīpsalas hallē “Erots 2009” muzikālajā programmā “Love Party” uzstāsies pēdējā laika pārsteidzošākais un seksuālākais duets – “Unreal Babes” no Krievijas.

Seksīgo dīdžejmeiteņu duets “Unreal Babes” ir projekts, ko radījuši DJ Amigo un DJ Anton Neumark, kas ir viens no Krievijas labākajiem dīdžejiem. Pateicoties Krievijas MTV un Lielbritānijas aģentūras Sedition Dj’s atbalstam, duets, kura stils raksturojams kā “Sex-Lesbo-Punk”, ļoti strauji kļuva pazīstams Krievijā, kam sekoja koncertturnejas Lielbritānijā, Vācijā, Serbijā, Horvātijā, Apvienotajos Arābu Emirātos un Malaizijā. Šobrīd meitenes aktīvi koncertē Eiropā un Āzijā.

Enerģiskās un seksīgās dīdžejmeitenes Lora un Mouse rada īpašu erotisku atmosfēru un saviem viesiem spēlē vislabāko house un tech mūziku un sniedz lielisku performanci, iekvēlinot publiku un atkailinot sevi skatītājiem.

“Sex un house music nav atdalāmi, un mēs zinām, kā jums uzlabot garastāvokli”, apgalvo abas meitenes no “Unreal Babes”.

Nereālo meiteņu simtprocentīgā erotika un enerģija neatstās vienaldzīgu nevienu!

Ja vēlies izklaidēties “Love Party” un vērot viņu šovu – ietusē Ķīpsalā 14. februārī!

Biļetes uz izstādi-festivālu “Erots 2009” + “Love Party” nopērkamas “Biļešu servisa” (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā un Ķīpsalas hallē. Biļetes par īpašo cenu – 8 latiem – vēl var iegādāties Ķīpsalas hallē! Biļešu cena iepriekšpārdošanā – Ls 12, savukārt, tuvojoties pasākumam, un pasākuma laikā, tās var kļūt dārgākas. Laba ziņa arī tiem, kas pasākumu vēlas apmeklēt abas dienas – divu dienu biļete maksā tikai Ls 15! Papildu informācija mājaslapā: www.erots.lv.

Laba ziņa arī tiem, kas pasākumu vēlas apmeklēt abas dienas – divu dienu biļete maksā tikai Ls 15! Papildu informācija pieejama mājaslapā: www.erots.lv.