Kašers ar mīļoto Jāni iegādājušies jaunu auto

Kašers ar mīļoto Jāni iegādājušies jaunu auto
Foto: ekrānuzņēmums no video

Ideālā auto meklēšana vienmēr ir aizraujošs un bieži arī vien stresa pilns piedzīvojums. Vienalga, vai pirkšanai noskatīts pilnīgi jauns auto no plašā piedāvājuma dīleru salonos vai kāds iepriekš lietots automobilis, kas gatavs sākt jaunu dzīvi cita īpašnieka garāžā.



Ja kāds domā – “kas tad tur tik sarežģīts – izdomā, kādu auto vēlies, noskaidro, vai vari atļauties, un nopērc”, viņš stipri maldās. Automašīnas iegāde ir ārkārtīgi sarežģīts process, atbildīgs uzdevums, kuram nepieciešama īpaša sagatavošanās un pat drosme. Aiziet uz veikalu pēc jaunām biksēm, kuras var nākamajā dienā apmainīt, ja nu tomēr īsti neder, ir viena lieta. Auto – tu nolūko, izvērtē un tad izdari izšķirīgo soli, cerot, ka mašīnīte kalpos labi un ilgi.

To, cik aizraujošs no dažādiem aspektiem ir auto iegādes process, TV kanāla STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” atklāj multimākslinieks Kašers un viņa mīļotais draugs Jānis. Izrādās, mašīnas meklēšana prasa milzu pūliņus pat tad, ja esi izdomājis, kur to darīt. Kā redzams zemāk pievienotajā video, Jānim ir savas versijas par pāra nākamo auto. Kā joku viņš sākumā piedāvā ZAZ “vabolīti” par 550 eiro, vēlāk viņa interesi piesaista balts Jeep Wrangler. Tomēr Kašeru neapmierina ne viens, ne otrs Jāņa piedāvājums, jo viņa skatījumā mašīnā ir jābūt labai audio sistēmai, Bluetooth, dibena apsildei, četrām durvīm, un komforta ziņā – “lai iesēžoties tu jūties kā uz poda”.

Pēc ilgākas meklēšanas, sludinājumu caurlūkošanas un pakavēšanās pie retro BMW sedana, slavenību pāris apstājas pie melna Mercedes-Benz C klases automobiļa. Pārdevējs bija privātpersona, pie kuras šova filmēšanas komanda līdzi nedevās, tomēr, pārfrāzējot Kašera teikto, auto ticis aizvests uz pārbaudi servisā un viss ir labākajā kārtībā tā, kā sludinājumā rakstīts.

Pēc īpašnieka maiņas darījuma sākas spēkrata iepazīšana, un, kā saka pats Kašers, “viss labais nāk ar gaidīšanu”. Atliek vien novēlēt, lai labi ripo, jo ar “Mežezeru” iesvētīts auto tika visai dāsni.



Avots

Dalies: